Share

Home / Sanatate / Plan de alimentație pentru cei mici

Plan de alimentație pentru cei mici

Asociația My Happy Family organizează în 1 martie, de la ora 16.00, la sediul lor din Piața Victoriei nr. 25, un workshop de alimentație pentru cei mici.

Scopul workshop-ului este de a relaționa recomandările teoretice actuale privind alimentația copilului în primele 24 luni de viață cu partea practică a meseriei de dietetician-nutriționist, întocmirea planului de diversificare personalizat.

Workshop-ul va fi susținut de către Roxana Maria Hadmaș, dietetician-nutriționist, specialist în nutriție clinică și comunitară, doctorand în științe medicale-ramura pediatrie și este destinat studenților sau absolvenților de nutriție și dietetică. Pentru o bună comunicare, vor fi doar 10-12 locuri a câte 100 lei fiecare.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0751 185 118.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Raportul anual al DSP Mureș prezentat la Colegiul Prefectural: În 2018, județul Mureș s-a confruntat cu focar de hepatită A din cauza neprezentării la vaccin

Miercuri, 15 mai, Palatul Administrativ a găzduit o nouă ședință a Colegiului Prefectural. În acest …

Share
Share