Eșec surpriză la baschet feminin Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Eșec surpriză la baschet feminin

După ce a depășit de trei ori fără probleme formația CSM Alexandria, echipa feminină de baschet CSM Târgu-Mureș a cedat cu totul surprinzător partida din etapa a VIII-a a fazei a doua în Liga Națională, grupa a doua valorică. Fără singura străină din echipă, americanca Angel Robinson, mureșencele au cedat pe terenul teleormănencelor la un scor demn mai degrabă de campionatele de juniori: 53-42. Echipa antrenorului Ionel Brustur a reușit în această partidă într-un singur sfert, ultimul, să înscrie mai mult de 10 puncte, dar pierdut dealtfel cu 14-17. Mureșencele au câștigat sfertul trei, cu un de-a dreptul jenant 10-5, după ce le-au cedat pe primele două cu 10-12 și 8-19. Cu un minus de 13 puncte la pauza mare (18-31), dintre care 5 puncte recuperate în sfertul trei, orice era posibil în ultimul act.

Depășite la capitolul determinare

După ultima pauză au reușit să se apropie, dar nu la mai pțin de 6 puncte, cedând din nou finalul. Deși au încheiat în avantaj la câteva capitole și se prezentau pe terenul ultimei clasate din postura de lider, aspectul jocului a demonstrat cu totul altceva. Dacă gazdele luptau doar pentru eventualii suporteri prezenți și din orgoliu, mureșencele au arătat ca o echipă fără motivație. Deși au în continuare șanse de a încheia pe prima poziție, cu statutul clubului nou înființat nnu aveau drept de promovare în primul eșalon. Acest lucru se resimte în jocul echipei, dar rămâne de văzut cum vor aborda ultimele două jocuri, ambele pe teren propriu. Următoarea partidă o vor susține duminică, 10 martie, de la ora 12.00, cu CSU CSM Oradea, echipă care a suferit doar cu o înfrângere mai mult și o victorie în fața lor le-ar menține în fruntea clasamentului. Întrebarea care rămâne, pentru ce?

În partida de la Alexandria, pentru mureșence au înscris: Ruxandra Chiș 15 puncte (3×3), Meszaros Kata 11, Bianca Voica 7 (2×3), Antonia Radu 5, Iohana Borșan și Cristina Badi câte 2. Au mai jucat, în ordinea numărului de minute jucate: Alina Pop, Alexandra Bobar, Andreea Feiseș și Diana Ignat.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost aceeași Mihaela Mihai, fucătoare care a evoluat și la Târgu-Mureș. Ea a înscris 19 puncte, dintre care 5 aruncări de 3 puncte, câte a reușit echipa mureșeană.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE