Măsuri de ordine publică la sărbătorirea „Zilei maghiarilor de pretutindeni” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 686 Vizualizări

Măsuri de ordine publică la sărbătorirea „Zilei maghiarilor de pretutindeni”

Ca în fiecare an, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş și Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș execută acțiuni de asigurare a ordinii publice cu prilejul aniversării “Zilei maghiarilor de pretutindeni” și comemorării “Revoluției maghiare de la 1848”. Manifestările vor cuprinde festivități comemorative, depuneri de coroane, programe cultural-artistice, etc. în 58 de locații din cele două județe.

Potrivit informaţiilor furnizate de sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, peste 200 de jandarmi mureșeni în cooperare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții din M.A.I., vor desfășura misiuni în mai multe localități din județele Mureș și Harghita.

„Pentru asigurarea unui climat de normalitate și prevenirea oricăror evenimente care ar putea tulbura buna desfășurare a manifestărilor recomandăm participanților să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale”, a transmis sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE