Share

Home / Administratie / Măsuri de ordine publică la sărbătorirea „Zilei maghiarilor de pretutindeni”

Măsuri de ordine publică la sărbătorirea „Zilei maghiarilor de pretutindeni”

Ca în fiecare an, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş și Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș execută acțiuni de asigurare a ordinii publice cu prilejul aniversării “Zilei maghiarilor de pretutindeni” și comemorării “Revoluției maghiare de la 1848”. Manifestările vor cuprinde festivități comemorative, depuneri de coroane, programe cultural-artistice, etc. în 58 de locații din cele două județe.

Potrivit informaţiilor furnizate de sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, peste 200 de jandarmi mureșeni în cooperare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții din M.A.I., vor desfășura misiuni în mai multe localități din județele Mureș și Harghita.

„Pentru asigurarea unui climat de normalitate și prevenirea oricăror evenimente care ar putea tulbura buna desfășurare a manifestărilor recomandăm participanților să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale”, a transmis sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

Printre cei evidențiați în cadrul festivității finalului de an școlar la Gimnaziul „Augustin Maior” din …

Share
Share