Se lucrează la o nouă parcare gratuită la Luduş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Se lucrează la o nouă parcare gratuită la Luduş

În ultimii ani în oraşul Luduş s-au amenajat foarte multe locuri de parcare în toate cartierele oraşului, dar se pare că locurile sunt insuficiente şi în acest domeniu cererea este întotdeauna mai mare decât oferta.

La „concurenţă” cu Primăria oraşului este Protopopiatul Ortodox Luduş în colaborare cu Parohia Ortodoxă Luduş II care şi-au propus să fluidizeze circulaţia rutieră pe strada Avram Iancu şi strada Florilor.

„În zilele în care avem şedinţe de lucru cu preoţii din Protopopiat se crează o aglomeraţie neplăcută pe cele două străzi şi creem disconfort participanţilor la traficul rutier”, ne-a declarat protopopul Lucian Voşloban.

Şi, cum terenul necesar parcării era în proprietatea Protopopiatului, ideea de a amenaja o parcare a apărut în mod firesc, la fel ca şi fondurile necesare.

„Vor fi peste 50 de locuri de parcare pe care le vor folosi toţi participanţii la trafic, şi cei care participă la slujbele religioase şi cei care participă la slujbele de înmormântare”, a afirmat protopopul Lucian Voşloban, care a adăugat că parcarea va fi gratuită.

Mai mult, Protopopiatul doreşte să amenajeze în zonă şi un spaţiu de recreere şi odihnă, precum şi un teren de joacă pentru copiii care nu au răbdare să asculte toată Sfânta Liturghie în timp ce părinţii sau bunicii lor participă la slujba din biserica cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”.

„Pentru viitor avem şi alte proiecte, dar deocamdată studiem posibilitatea de a accesa fonduri europene”, a spus părintele Lucian Voşloban.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE