Antrenament cu public, în joc oficial Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Antrenament cu public, în joc oficial

O nouă victorie la pas

În etapa a VIII-a din cadrul celei de-a doua faze a grupei Albastre din Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Târgu-Mureș a oferit un nou spectacol suporterilor. Mureșenii au întâlnit în acest al 26-lea meci din actuala ediție a campionatului pe teren propriu formația ACS Târgu Jiu. Cu locul 1 deja asigurat în grupa a treia valorică, echipa antrenorului George Trif a jucat mai degrabă pentru suporteri, pregătind totodată următoarea fază a campionatului, turneul pentru locurile 9-16, în calitate de club nou înființat neavând drept de partcipare în cel pentru locurile 1-8. Soarta partidei din Sala Sporturilor târgumureșeană a fost decisă practic după primul sfert, încheiat cu un rezultat rar întâlnit într-un singur act: 44-14. La final a fost 127-84, dar după primul sfert s-a jucat cu garda jos, ambele echipe reușind foarte multe puncte: 27-27, 29-24, 27-19. După cum se poate deduce, partida a fost una fără istoric, cu primele trei minute în care oaspeții n-au reușit mai nimic. La 16-1 Montez a înscris un coș de 3 pentru gorjeni, după care Martin a mai înscris 2 puncte. A urmat o nouă serie mureșeană, cu alte 15 puncte înscrise, fără nicio reușită a gorjenilor.

Degajare după un singur act

Cele 30 de puncte avantaj după primul sfert au făcut ca în următoarele să se joace mult mai deschis, fără ca vreuna dintre echipe să caute blocarea adversarului. Un joc cu peste 200 de puncte înscrise, cu nu mai puțin de 25 de reușite de la distanță, în total, cu un procentaj al acestora de asemenea rar întâlnit, un 50%, de asemenea la total. Din tabăra mureșenilor toți cei opt jucători care au aruncat din afara semicercului au înscris măcar o dată. Cel mai eficient jucător al partidei a fost Ernests Kalve, cu 29 puncte înscrise (2×3) și 11 recuperări. Ceilalți marcatori ai gazdelor au fost: Vladislav Șolopa 21 (2), Sánta Szabolcs 17, Kilyén Örs 14 (2), Bölöni Tamás 13 (3), Steff Norbert 12 (1), Alin Borșa 9 (1), Engi Rosenfeld (1) și Daniel Ștețca (2) câte 6 puncte.

De la oaspeți o evoluție bună a avut Alexandru Berca, autor a 21 puncte, cu 7 reușite de la distanță.

În ultimele două partide din această fază CSM Târgu-Mureș va mai întâlni CSM Focșani, în deplasare, și CSM Sighetu Marmației pe teren propriu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE