Victorii categorice ale oaspeților în Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Victorii categorice ale oaspeților în Liga III

Niciuna din cele două echipe organizatoare mureșene nu a reușit să înscrie în partidele din cadrul etapei XXI-a din seria V a Ligii III de fotbal. În calitate de gazdă, nou promovata MSE Târgu-Mureș a cedat pe terenul din Miercurea Nirajului cu 5-0 în fața celei de-a treia echipe mureșene din serie, Avântul Reghin. Echipa „oaspete” a punctat prin

Adrian Murar (min. 2), Vlad Bujor (32), Cristian Chirilă (49, 51) și Lucian Moldovan (76). Avântul se menține pe locul 7, cu 33 puncte, în timp ce MSE ocupă cu cele 15 puncte doar poziția 14.

O înfrângere și mai categorică a suferit ultima clasată, CS Iernut, care a cedat cu 0-6 în fața liderului Fotbal Comuna Recea, din județul Mararmureș. Oaspeții au deschis scorul din penalty în minutul 15, prin Alin Bota și au punctat de câte trei ori în fiecare repriză. Alexandru Mărieş a majorat diferența în minutul 21, Adrian Micaş a stabilit scorul primei reprize în minutul 33, iar în partea a doua au mai înscris Romario Rus (min. 55), Dacian Dunca (70) și Paul Oşan (81). Maramureșenii totalizează 52 puncte, dar în urma lor, la doar 3 puncte se află AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în timp ce echipa din Iernut rămâne cu doar 6 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE