Share

Home / Administratie / Katan Consulting a cumpărat clădirea CEC Bank din Sighișoara

Katan Consulting a cumpărat clădirea CEC Bank din Sighișoara

După aproape 15 ani, CEC Bank reușește să vândă clădirea edificată în Sighișoara, pe strada Octavian Goga nr. 14, pe un teren concesionat pe o perioadă de 99 de ani de la Municipiul Sighișoara. Imobilul a fost construit în 2003.

 

Cumpărătorul este compania târgumureșeană Katan Consulting, potrivit unei informări a Primăriei Municipiului Sighișoara. “Ca urmare a adresei CEC Bank S.A., înregistrată la Municipiul Sighișoara cu nr. 10.186/10.04.2019, Municipiul Sighișoara informează că, în ședința cu nr. 16 din luna martie a.c., Comitetul de Direcție a aprobat vânzarea imobilului situat în Sighișoara, str. Octavian Goga, nr. 14 către S.C. Katan Consulting S.R.L.”, se arată într-o informație de presă a municipalității sighișorene.

Clădirea are o suprafață construită desfășurată de 3708 m și o suprafață utilă desfășurată de 2504 mp, cu un regim de înălțime – subsol, parter, un etaj și pod.

Ultimul preț de vânzare solicitat de CEC Bank a fost de 289.000 de euro, fără TVA, în decembrie anul trecut, când au fost primite două oferte sub acest preț din partea Katan Consulting, respectiv Geo Trans SRL. Prețul de vânzare la care s-a perfectat tranzacția nu a fost făcut public.

Katan Consulting este deținută de către doi asociați, fiecare cu o deținere egală, Cătălin Ioniță și Tiberiu Ioan Petriș, ambii fiind și administratorii companiei.
Katan Consulting a derulat afaceri, conform bilanțului contabil depus pentru anul financiar 2017, de 16,84 milioane de lei, profitul net al companiei fiind de 8,18 milioane de lei.

Dând click pe CEC BANK_Adresa nr 3468 din 07 02 2019 puteți lectura lungul proces de negociere care a avut ca obiect clădirea CEC.

Ligia VORO

Sursa foto: Independentul Sighișorean

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

GALERIE FOTO. ANIVERSARE: Grădina Zoologică Târgu Mureș, în creștere continuă, și cu multe suprize pregătite!

În 23 august, Grădina Zoologică din Târgu Mureș a sărbătorit 55 de ani de la …

Share
Share