DGASPC Mureş, partener al proiectului “Venus – Împreună pentru o viață în siguranță!” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

DGASPC Mureş, partener al proiectului “Venus – Împreună pentru o viață în siguranță!”

Consilierii judeţeni au aprobat, recent, într-o şedinţă ordinară de lucru, un parteneriat între Autoritatea Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, în scopul implementării proiectului “Venus – Împreună pentru o viață în siguranță!”, precum şi bugetul preconizat pe 48 de luni pentru derularea proiectului în sumă de 1.137.174 de lei, respectiv cofinanțarea de 0,045% din valoarea acestuia, în sumă de 22.743,5 de lei, plus eventualele cheltuieli neeligibile.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, DGASPC Mureş a încheiat, în data de 12 noiembrie 2018, alături de celelalte Direcţii de profil din țară, un acord de parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi în scopul depunerii de către aceasta a Cererii de finanțare a proiectului “Venus – Împreună pentru o viață în siguranță!”.

“Proiectul are drept obiectiv crearea unei rețele naționale inovative integrate de 42 locuințe protejate, grupuri de suport şi consiliere vocațională în fiecare județ din țară, în scopul implementării unui program național de protecție a victimelor violenței domestice. Durata de implementare a proiectului este de 48 de luni. Bugetul total al proiectului este de 51.080.375,72 de lei, din care suma alocată DGASPC Mureș în calitate de partener este de 1.137.174,76 de lei. Contribuția proprie care trebuie asigurată este de 22.743,5 de lei,

reprezentând 0,045% din valoarea totală a proiectului. În data de 4 martie 2019, Autoritatea Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi a comunicat faptul că proiectul a fost declarat câștigător și a fost semnat contractul de finanțare al acestuia”, a precizat Péter Ferenc.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE