Platformă de evaluare personalizată a sănătăţii pielii, lansată la UMFST Târgu-Mureş Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Platformă de evaluare personalizată a sănătăţii pielii, lansată la UMFST Târgu-Mureş

Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș a găzduit miercuri, 10 aprilie, evenimentul de lansare a platformei “Effaclar Spotscan by La Roche-Posay”, primul serviciu de evaluare personalizată a pielii grase, cu tendință acneică, creat cu ajutorul inteligenței artificiale.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, evenimentul a inclus o sesiune informativă și o prezentare susținută de dr. Nicoleta Neagu, medic rezident dermatolog, și Ioana Maria Bosoc, reprezentant medical La Roche-Posay – L’Oréal.

“La eveniment au participat studenții de la programul de studii Cosmetică medicală. Tehnologia produsului cosmetic. Pentru a-și putea evalua pielea, studenții au scanat un QR Code. Serviciul analizează fotografiile (selfie-urile) pentru a identifica numărul imperfecțiunilor pielii și pentru a determina gradul de acnee pe o scară de la 0 la 4+. El informează cu privire la necesitatea unei consultații la medicul dermatolog, oferă sfaturi utile și recomandă rutina EFFACLAR potrivită fiecărei persoane. De asemenea, oferă posibilitatea de a vedea rezultatele așteptate printr-o simulare „înainte/după”, precum și posibilitatea de a urmări îmbunătățirile pielii”, se precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE