Scoruri de forfait pentru CSM și Unirea Ungheni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 488 Vizualizări

Scoruri de forfait pentru CSM și Unirea Ungheni

CSM Târgu-Mureș, lider autoritar în Liga IV Elite la fotbal și-a mărit la 8 puncte avantajul față de a doua clasată, dar datorită faptului că a disputat în devans partida din etapa a XX-a cu CSM Sighișoara. Întâlnirea de pe stadionul Trans-Sil anunța un nou scor mare în favoarea târgumureșenilor și pentru faptul că sighișorenii au reușit în urmă cu o săptămână să elimine din Cupa României o echipă cu mai multe rezerve a târgumureșenilor. Nu a fost deloc așa, s-a încheiat 3-0, cu toate cele trei goluri înscrise înainte de pauză, la interval de doar 7 minute, deși întâlnirea s-a jucat aproape în totalitate în jumătatea de teren a sighișorenilor. Meritul îi aparține în special portarului oaspeților, care a salvat la cele câteva faze periculoase create la poarta sa. Sighișorenii s-au rezumat la o apărarea aglomerată și deschiderea scorului a venit abia în minutul 36, când Vasile Petra a fost servit ideal cu o pasă peste apărare. După doar două minute același Petra a reușit dubla cu o lovitură de cap, iar după alte cinci minute, în minutul 43 Raul Iliescu a marcat golul care avea să stabilească rezultatul final.

Partea secundă a fost oarecum mai echilibrată ca desfășurare. Gazdele au cedat inițiativa, dar sighișorenii nu au avut forța de a reveni. Majorarea scorului a fost împiedicată tot de portarul sighișorenilor, care a salvat în alte trei situații clare de gol, dintre care una deviată de puțin pe lângă bară, fapt trecut neobservat de arbitrul întâlnirii.

CSM Târgu-Mureș rămâne în continuare cu maximum de puncte și poate încheia conturile în etapa de peste două săptămâni, când vor primi vizita celor de la Mureșul Luduș, a doua clasată.

Tot miercuri s-a disputat și partida amânată din etapa a XVIII-a, între Mureșul Rușii Munți și Unirea Ungheni. Rezultatul a fost și în acest joc 3-0, dar pentru oaspeți, care și-au mărit avantajul față de adversara de sâmbătă, Raza de Soare Acățari, a patra clasată, la 17 puncte.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE