Mureșeanca Krisztina, golghetera României la polo Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 758 Vizualizări

Mureșeanca Krisztina, golghetera României la polo

Echipa de polo feminin a României a încheiat turneul de calificare pentru Campionatul European din 2020, disputat în Portugalia, la Rio Maior, pe penultima poziție, cu un singur punct. În funcție de locul ocupat la acest turneu vor avea adversara pentru următoarea campanie, în toamnă, când vor juca barajul cu ocupantele locurilor 7-12 de la turneul final Euro disputat anul trecut la Barcelona. România va avea ca adversară echipa Germaniei, pe care o vor întâlni într-o confruntare tur-retur în luna octombrie. Cu Germania s-au întâlnit și anul trecut, în play-off-ul pentru Barcelona, dar au ratat calificarea după 14-22 în deplasare și 9-6 pe teren propriu.

Rezultatele echipei României în Portugalia au fost următoarele: 5-5 cu Ucraina, 8-10 cu Cehia, 9-16 cu Slovacia, 6-8 cu Elveția și 11-14 cu Portugalia. Așadar un golaveraj 39-53, superor Ucrainei, ocupanta ultimei poziții. Exact o treime din totalul golurilor înscrise de „tricolore” au fost reușite de târgumureșeanca Szeghalmi Krisztina, în prezent legitimată la Dinamo București, iar în lot s-a mai aflat o altă mureșeancă, portărița Diana Togănel. Krisztina este și autoarea primului gol pentru România, într-un prim amical al lotului abia înființat, disputat la Târgu-Mureș cu Slovacia, încheiat 9-8 pentru România.

Mureșeanca a înscris în toate cele cinci partide: 8 (opt) cu Portugalia, două cu Slovacia și câte unul în celelalte trei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE