Accident cu cinci victime comis de o şoferiţă băută! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1214 Vizualizări

Accident cu cinci victime comis de o şoferiţă băută!

O tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca – Câmpia Turzii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a intrat într-un cap de pod și apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţa, pe o stradă din Turda.

“Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat: peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se fac cercetări privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, se menţionează în comunicat.

La locul accidentului au sosit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe, iar toţi răniţii au fost transportaţi la spital.

“Un autoturism a intrat intr-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare, cinci persoane au fost consultate medical și au fost transportate in stare de conștiență la spital. Unul dintre ocupanți a fost în stare mai grava, el a suferit un traumatism cerebral mai sever”, a transmis Biroul de presă al ISU Cluj.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE