Nouă medalii pentru înotătorii mureșeni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

Nouă medalii pentru înotătorii mureșeni

Secția de natație a Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș a participat la Campionatele Internaționale de înot ale României disputate la sfârșitul săptămânii la București cu trei înotători, care au obținut un număr de 9 medalii, dintre care 2 de aur, 2 de argint şi 5 de bronz. La startul competiției s-au aflat sportivi din 8 ţări: Lituania, Slovacia, Georgia, Republica Moldova, Portugalia, Austria, Marea Britanie și România.
Cei trei sportivi legitimaţi la CSM Târgu-Mureş au fost Fángli Henrietta (18 ani), Nicuşan Daniel (18 ani) şi Mészáros Balázs (16 ani). Cele mai bune rezultate au fost obținute de Nicuşan, care a cucerit cinci medalii la categoria juniori și două la seniori. A urcat pe prima treaptă în probele de 50 metri liber şi 100 m bras, pe a doua la 50 m bras și pe a treia la 50 m spate și 200 m bras, toate la juniori. Cu timpul înotat în proba 50 m liber a realizat baremul de calificare la Campionatele Europene de Juniori care se vor desfăşura în luna iulie 2019.
Cu timpii obținuți la 50 m liber şi 100 m bras a cucerit alte două medalii de bronz și la categoria seniorilor, iar cu timpul înotat în finala B la proba de 200 m mixt ar fi ocupat locul I la categoria Juniori şi locul II la categoria Seniori dacă nu ar fi ratat calificarea în finala A a probei.

Fángli Henrietta (foto 2, în stânga) a câştigat și ea două medalii la categoria seniori, locul II la 100 m bras și locul III la 50 m bras, iar Mészáros Balázs, încă Junior II, a reuşit calificarea în două finale B, la probele 200 m mixt şi 100 m bras.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE