Share

Home / Administratie / Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Beneficii de asistență socială, programe de servicii sociale, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în drept, asistență socială, științe administrative (administrație publică) sau management, cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu, pachetul Microsoft Office și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Dosarele de înscriere se pot depune la sediul instituției pe strada Iuliu Maniu, nr. 2 până în 12 iunie. Pentru mai multe detalii sunați la 0265 265 600 (Gabor Mariana, inspector superior) sau trimiteți un e-mail la ajpis.mures@mmanpis.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Oaspeți de seamă ai județului, la Ziua Comunei Deda

Primăria și Consiliul Local al comunei Deda au organizat sâmbătă, 7 septembrie, o nouă ediție …

Share
Share