Home / Administratie / Angajări la DGASPC Mureș: 4 posturi vacante

Angajări la DGASPC Mureș: 4 posturi vacante

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele două posturi de instructor educație la Complex de case familiale Reghin, candidații au nevoie de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de Bacalaureat, vechimea în muncă nefiind necesară.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitor curățenie la Serviciul Administrativ, PSI și Protecția muncii, candidații au nevoie doar de studii generale.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de instructor educație/îngrijitor de noapte de cuplu parental (soț și soție) la Complexul de case tip familial Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, soții trebuie să aibă cel puțin studii medii (instructor educație) și studii generale/gimnaziale (pentru supraveghetor de noapte), vechimea în muncă nefiind necesară. Trebuie de asemenea să aibă experiență în creșterea și educarea copiilor, să posede abilități părintești, să fie dispuși să locuiască permanent în cadrul casei de tip familial și să înțeleagă și să accepte nevoile individuale ale fiecărui copil, indiferent de starea de sănătate, sex, etnie și religie.

Dosarele se pot depune până în 10 iunie la Biroul Resurse Umane.

Pentru mai multe detalii sunați la 0265 213 512 sau 0265 211 699.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaj important transmis de prefectul Mara Togănel!

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis sâmbătă, 1 august, un mesaj locuitorilor județului Mureș, …