Mamprenoarele recomandă: Elementum – festivalul lunii iunie . Ce e de avut în bagaj? Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Mamprenoarele recomandă: Elementum – festivalul lunii iunie . Ce e de avut în bagaj?

În acest weekend, la Luncani (Cluj), va avea loc festivalul Elementum – primul festival din România gândit special pentru copiii de toate vârstele și părinții lor. Sunt planificate atâtea activități, încât sper din tot sufletul să apucăm să le încercăm pe toate, căci zău că e păcat să ratăm ceva.

Și pentru că voi avea alături de mine un soț muuuult mai curajos decât mine, un băiat de 7 ani și o fetiță de 4, e lesne de ghicit că gusturile și dorințele sunt multe și diferite. Așa că mi-am făcut planul cu privire la minimul necesar de avut în bagaj.

Nu am pus pe listă sandviciuri și apă, căci din astea vor fi din plin acolo. În cadrul festivalului, o zonă va fi special amenajată cu food trucks și restaurant, baruri și cofee point, ateliere de gătit, jocuri pe teme culinare. Deci va fi mâncare și băutură din belșug.

Acest lucru, plus faptul că vom merge cu mașina până la Luncani, m-au făcut ca primul lucru pe care îl pun pe lista mea De-avut-la-noi să fie ceva pentru stomac. Nu de alta, dar ar fi păcat să nu ne putem bucura de toate gusturile minunate pentru că au copiii rău de mașină. Dintre toaaaate posibilitățile de acadele și bombonele și plăsturei și tablețele, am ales pentru stomac… uleiurile esențiale. Mai exact, 3 la număr – Ghimbir, Lămâie și Mentă Spearmint. Dacă vrei și tu această rețetă, o găsești pe www.earome.ro.

Fiind un festival în aer liber, o altă posibilă bătaie de cap sunt insectele. Țânțari, căpușe, muște și alte zburătoare (în afară de buburuze, ele sunt drăguțe) – nu le pot permite să ne strice zenul. Așa că voi combina câteva uleiuri esențiale cunoscute ca fiind repelente: Geranium Bourbon, Lavandă, Patchouli, Busuioc. Rețeta se găsește tot pe www.earome.ro.

Ce altceva mai e pe listă? Păi o cremă de plajă, pălării de soare… Haine lejere, care să ne permită să participăm la Aquaglide în parcul nautic gonflabil, poate și la yoga, lasertag, sumo-arena, circuit Dtox challenge, mașini telecomandate și multe alte jocuri și concursuri. Pentru copii, vor fi o mulțime de ateliere de construit și înălțat zmeie, de pictat, modelat și – atracția cea mai mare pentru noi – LEGO GIGANT! Băiețelul meu e mare fan Lego, așa că va petrece timp bunicel pe acolo, sunt sigură.

Serile ne vor găsi la concertele și spectacolele pregătite de organizatori. DJ Project & Giulia, trupa Zănatec, Arpy de la Vocea României, Andra Gogan – sau să zic mai bine Doctorița Plușica/Sofia Întâi/Violetta? Mămicile și cei mici știu despre ce vorbesc. Toți vor fi prezenți la festival, alături de alți artiști ce promit multă veselie. Educativă :).

Programul e, după cum se vede, plin, așa că adaug pe lista mea De-avut-la-noi multă voie bună. Mai adaug poate doar pelerinele de ploaie. Dar trag nădejde că și soarelui îi place voia bună, așa că va fi și el prezent între 21-23 iunie la Luncani, acolo unde are loc Elementum. Ne vedem acolo!

Larisa Pop – www.earome.ro

Manager comunitate Mamprenoare Târgu-Mureş

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE