Home / Invatamant / Universitatea de Arte Târgu Mureș angajează

Universitatea de Arte Târgu Mureș angajează

Universitatea de Arte Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de auditor public intern, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare economice, aviz favorabil al Serviciului Audit Public Intern din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice conform ordinului MENCT nr. 5281/2003 pentru aprobarea Normelor Metodologice privind organizarea și exercitarea activității de audit public intern în unitățile aflate în subordinea sau coordonarea Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani, cunoașterea legislației și a normelor specifice activității de audit intern, inclusiv codul privind conduita etică a acestuia și cunoștințe de operare pe calculator (Word, Excel). Efectuarea unor specializări în domeniul postului constituie un avantaj.

Dosarele de concurs se pot depune până în 16 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 266 281, prin e-mail la uat@uat.ro sau pe site-ul www.uat.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bursele neplătite de Municipalitate, recuperate prin judecată?

Administrația actuală a municipiului Târgu Mureș a cuprins sumele destinate burselor școlare în bugetul local …