Home / Sport / Caravana Turului României străbate Târgu Mureșul în prima zi

Caravana Turului României străbate Târgu Mureșul în prima zi

Distribuie

În prima zi a ediției cu numărul 52 a Turului României la ciclism caravana va trece prin Târgu Mureș. Întrecerile ediției care se va desfășura în perioada 11-15 septembrie, debutează miercuri din Cluj și se vor încheia duminică, la București. Traseul măsoară în cele cinci etape un total de 707 kilometri, va trece prin Trans Bucegi. În prima etapă, între Cluj-Napoca și Sighișoara, care măsoară 168 kilometri, caravana se estimează că va sosi în Târgu Mureș în intervalul orar 13.30-14.00. Aceasta va intra în municipiu de pe strada Voinicenilor și pe un traseu care va traversa orașul va intra în ultima treime a acestei prime etape. După intrarea în Târgu Mureș va traversa cartierul Unirii, va trece podul peste Mureș, își va continua drumul pe traseul strada Călărașilor- Piața Bernády György- strada Alexandru Papiu Ilarian- Bulevardul 1 Decembrie 1918, pe care va rula până la ieșirea din oraș. Ora la care se estimează sosirea la Sighișoara este după ora 14.30, în Piața Octavian Goga, unde va avea loc și festivitatea de premiere a fruntașilor primei etape.

La startul ediției din acest an sunt înscrise 20 de echipe, dintre care 6 sunt reprezentative naționale.

După această primă etapă, Turul României va continua cu pornirea din Brașov joi, 12 septembrie. Miercuri după masă caravana va fi deplasată de la Sighișoara la Brașov, de unde va porni etapa a doua, pe traseul Brașov–Focșani, în lungime de 176,3 km, a treia, vineri, 13 septembrie, între Buzău și Târgoviște (121,6 km), a patra, sâmbătă, 14 septembrie, pe traseul Ploiești-RAR Prahova-DN 72–Piatra Arsă (126 km) și ultima, duminică, 15 septembrie, cu sosirea în București. În Capitală se vor parcurge 100,3 km pe un circuit stradal, prin Piața Victoriei–Șoseaua Kisseleff–Arcul de Triumf–Bulevardul Regele Mihai I–Piața Presei Libere, traseu care va fi parcurs de 18 ori.


De asemenea, verificati

Echipa lui Gabriel Toncean, aproape 600 de succese internaționale la culturism și fitness în 10 ani

Distribuie Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, a prezentat vineri, 10 martie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.