Vrei o locuinta spectaculoasa, alege balustrade din sticla ! Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 1539 Vizualizări

Vrei o locuinta spectaculoasa, alege balustrade din sticla !

Balustradele din sticla sunt realizate in general din sticla securizata. Procesul de realizare a acestui tip de sticla ofera rezistenta structurala si previne fisurarea si deteriorarea balustradelor. Multi constructori moderni de case apeleaza la balustrade din sticla pentru potentialul lor de a permite un design personalizat si o intretinere usoara.

Balustradele din sticla reprezinta viitorul, gratie designului elegant si usurintei de a le intretine. Scarile, pontoanele, balcoanele, terasele si piscinele sunt locuri excelente pentru a utiliza balustrade de sticla. Nu numai ca sistemele de balustrada din sticla sunt versatile si estetice, ci sunt si o solutie practica de proiectare. Veti gasi balustrada sticla pret convenabil care sa va satisfaca toate asteptarile.

Iata cateva avantaje in plus pentru alegerea unei astfel de balustrade:

Deschide camera si creste vizibilitatea

Lumina si vizibilitatea sunt preocupari principale atunci cand proiectam un spatiu de locuit. Sistemele de balustrade din sticla ofera o solutie rentabila si versatila la aceste provocari de proiectare. Alegeti balustrade din sticla la o scara din casa ta, in jurul unei terase, la piscina din curte sau la birou pentru a deschide orice spatiu. Balustradele din lemn sau metal pot fi voluminoase, pot reduce vizibilitatea si chiar pot bloca lumina soarelui de a intra in camera. Balustrada de sticla ofera un design elegant, care permite luminii naturale a soarelui sa  patrunda si sa faca spatiul sa para mult mai deschis.

Unul dintre cele mai bune locuri pentru instalarea unui sistem de balustrade din sticla pentru o vizibilitate sporita este in jurul unei balcon sau terase aflate la inaltime, ideale pentru petrecerile de nunta de argint. Balustradele normale vor bloca privelistea asa ca nu evitati sa alegeti balustrade din sticla.

Ofera siguranta si durabilitate

Pe langa designul lor modern, sistemele de balustrade din sticla sunt sigure si extrem de durabile. Balustradele din sticla sunt o solutie pentru a oferi siguranta pe terase si scari, prevenind posibilitatea unei caderi. De asemenea, ofera protectie impotriva elementelor externe atunci cand sunt instalate in aer liber. Sistemele de balustrade din sticla functioneaza ca o bariera impotriva vanturilor puternice, a ploii si a ninsorilor abundente.

De asemenea, balustradele din sticla nu se vor coroda/ruginii din cauza expunerii la apa, nu se vor fisura din cauza temperaturilor extreme si nu isi vor schimba culoarea. Panourile din sticla securizata sunt concepute pentru a rezista tuturor factorilor posibili de mediu, spre deosebire de suprafetele din lemn. Dupa cativa ani, balustradele din lemn sunt, in general, crapate si au nevoie de reparatii sau inlocuire. Balustradele din sticla ofera o durabilitate excelenta si vor continua sa arate perfect pentru o perioada mult mai lunga de timp, care poate insemna ca o sa sarbatoriti cel putin nunta de argint fara sa le schimbati.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE