Modificări importante la Mondialul de minifotbal Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

Modificări importante la Mondialul de minifotbal

Marți, 8 octombrie, se dispută prima fază eliminatorie, „optimile” Campionatului Mondial de minifotbal de la Perth, Australia, ediția a III-a. Aflată printre cele doar șase reprezentative care au fost prezente și la primele două ediții, cu o clasare pe treapta a treia a podiumului la prima, România va disputa primul joc din această fază. Adversara a fost însă înlocuită. Câștigătoare a grupei C, 10-0 cu Nigeria, 3-1 cu Ucraina și 2-1 cu Liban, echipa „tricolorilor” urma să întâlnească în „optimi” ocupanta locului secund din grupa D, Portugalia. Formația lusitană a fost însă descalificată (motivele sunt încă necunoscute la noi), astfel încât adversara va fi Guatemala, calificată de pe locul secund, după Ghana. Partida va avea loc marți dimineața, de la ora 6.30 (ora României, 11.30 cea locală), fiind primul joc al acestei faze. Modificări au avut loc și în desfășurarea ulterioară. În cazul calificării, România urma să întâlnească în „sferturi” învingătoarea partidei Ghana-Ucraina, dar aceasta va fi cea din duelul Australia-Arabia Saudită.

Pe de altă parte, nu se poate spune că sarcina „tricolorilor” va fi mai ușoară, dacă ținem cont de faptul că Guatemala a pierdut cu 0-1 întâlnirea cu Portugalia, care a remizat, 2-2 cu câștigătoarea grupei.

Reamintim, lotul României îl are ca antrenor pe tehnicianul campioanei Nova Vita Târgu Mureș, iar cei trei componenți ai formației mureșene și-au adus din plin aportul în ultimul joc din grupă, cel cu Liban. Andrei Balea a reluat în poartă mingea trimisă de Mircea Ungur după o lovitură de colț, Ungur reușind și golul victoriei după o pasă în diagonală trimisă de portarul Laszlo Klein.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE