Comuna Solovăstru votează, în frunte cu primarul Ilie Chirilă Tătar politica
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Comuna Solovăstru votează, în frunte cu primarul Ilie Chirilă Tătar

Prima comună situată la baza Văii Gurghiului este Solovăstrul, unde sunt așteptați la alegerile prezidențiale de azi, 10 noiembrie 2019, un număr de peste 2.300 de alegători cu drept de vot, la cele două secții de vot, 527 în localitatea de reședință, respectiv 528 în localitatea Jabenița

La ora 9: 30, la secția de vot din Solovăstru votaseră un număr de 83 alegători (10 pe liste suplimentare) din totalul de 1.403 legători aflați pe listă.

Secția de vot nr. 528 din localitatea Jabenița

În satul vecin, la ora 10, din totalul de 962 alegători, și-au exercitat dreptul la vot un număr de 55. Printre aceștia s-a numărat și primarul comunei, Ilie Chirilă Tătar, convins că votul său va fi unul câștigăptr pentru accederea în cel de-al doilea tur.

„Sperăm într-un viitor mai bun în urma acestui vot. Votul meu s-a dus către un președinte care, din punctul meu de vedere este cel mai potrivit pentru  mandatul 2019-2024. Cu siguranță,  cel pe care l-am votat va accede în turul 2. Nu se pune problema ca vreun candidat să câștige din primul tur, iar alegerea mea a fost în așa fel încât să fie un loz câștigător pentru turul 2. Este foarte important ca lumea să iasă la vot. În general, omul care își iubește țara, își exercită dreptul la vot, dat fiind faptul că este un drept suprem care nu ar trebui lăsat și hotărât de alții în locul cetățeanului”, ne-a declarat Ilie Chirilă Tătar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE