Juniorii se „sincronizează”, la bine și la rău Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Juniorii se „sincronizează”, la bine și la rău

Dintre cele trei categorii ale handbaliștilor juniori unde județul Mureș este reprezentat de echipele LPS Târgu Mureș și CSȘ Sighișoara, în acest sfârșit de săptămână s-au disputat etape la două, juniori I și III.

La ambele categorii cele două au obținut rezultate similare. În penultima etapă din seria E la juniori III LPS a fost învinsă în deplasare de Transilvania Brașov, 30-25 pentru gazde, iar sighișorenii au cedat cu 30-37 la Sporting Ghimbav. În lupta pentru calificarea în grupele semifinale se află echipa târgumureșeană, care își va disputa în ultima etapă locul 2, pe teren propriu, cu Szejke Odorheiu Secuiesc. Dacă la juniori III ambele echipe mureșene au fost învinse, la juniori I amândouă au obțint victorii pe teren propriu. La această categorie s-a disputat etapa cu numărul 12 și cu două jocuri rămase din faza grupelor echipa sighișoreană este mai bine clasată, ocupând locul 2 în seria B, cu șanse mari de a-și păstra această poziție. CSȘ s-a impus la Sebeș, 31-23 cu LPS Florin Fleșeriu din localitate și vor încheia faza grupelor cu un joc pe teren propriu, cu LPS Liceul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia și o deplasare la Târgu Mureș. LPS-ul târgumureșean a învins în această rundă cu 45-19 (21-6) formația din Alba Iulia și se menține pe locul 4, urmând să mai susțină și jocul din deplasare cu lidera neînvinsă CSȘ Dinamo Brașov.

Echipa din Târgu Mureș este lideră în grupa E a categoriei juniorilor II, unde mai sunt de disputat două etape, dar în această săptămână juniorii acestei categorii au avut liber. Aici echipa din Sighișoara nu mai are nicio șansă de a se califica în grupele principale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE