Mureș: Mii de tone de nisip și sare, pregătite pentru deszăpezire Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

Mureș: Mii de tone de nisip și sare, pregătite pentru deszăpezire

În cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, luni, 2 decembrie, s-au adus la cunoștința opinie publice și informații cu privire la situația perioadei următoare.

”Pentru că urmează perioada aceasta cu temperaturi scăzute, deseori se aude faptul că autoritățile publice nu au fost pregătite, iată că noi de câțiva ani suntem pregătiți pentru fiecare iarnă, iar acest lucru a fost posibil printr-un acord-cadru și prin contracte subsecvente. În 2016 când am devenit președinte am încheiat acordul-cadru pentru patru ani pentru serviciile de deszăpezire”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș, în cadrul conferinței.

În acest sens, Peter Ferenc susține că a încheiat în luna octombrie contractele subsecvente pe anul acesta, iar ordinul de începere pentru deszăpezire l-a dat vineri, 29 noiembrie, după prognoza meteo în care s-a precizat că în această săptămână urmează să ningă.

”Fiecare societate comercială a primit ordine de începere și trebuie să fie pregătiți pentru orice moment în care începe să ningă pentru a asigura condiții prielnice pe drumurile publice pentru circulația autovehiculelor”, a continuat Peter Ferenc.

Președintele Consiliului Județean Mureș mai specifică și faptul că ”am încheiat contracte cu trei societăți comerciale, SC Drumuri și Poduri Mureș SRL, SC Silara Salub SRL și SC Felix Em SRL, iar stocurile raportate de societăți sunt de 7.750 de tone de nisip și 6.305 de tone de sare”.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE