Home / Invatamant / Rectorul UMFST Târgu Mureș candidează pentru un nou mandat

Rectorul UMFST Târgu Mureș candidează pentru un nou mandat

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” Târgu Mureș, Prof. Dr. Leonard Azamfirei, și-a anunțat public intenția de a candida pentru un nou mandat de rector, pentru perioada 2020-2024.

Anunțul a fost făcut joi seara, la Gala UMFST, eveniment organizat în cadrul Zilelor UMFST Târgu Mureș.

”Proiectele strategice mari începute trebuie continuate și dezvoltate. Proiectele noi, unele deja menționate iar altele care vor apărea pe parcurs trebuie inițiate și puse în aplicare într-o instituție puternică, cum este universitatea, unde nu este loc de experimente. Din aceste motive vă anunț public intenția mea de a candida la concursul pentru poziția de rector pentru mandatul 2020-2024. Fac acest anunț în acest cadru acum, ca și în urmă cu 4 ani, adresându-mă mai ales celor mulți, de bună credință, cu intenția de a da un mesaj clar de stabilitate și de predictibilitate dar sunt convins că sunt auzit și de cei câțiva care au înlocuit roba academică cu sumanul”, a precizat rectorul UMFST Târgu Mureș.

Rectorul UMFST Târgu Mureș a adresat și un îndemn studenților universității de a fi ”mai activi în toate proiectele universității care, în esență, sunt făcute pentru ei”.

”Vă mărturisesc că mă simt onorat să conduc această universitate de aproape 8 ani și vă mulțumesc fiecăruia pentru tot ceea ce am făcut împreună dar și pentru ceea ce ați făcut fiecare, în dreptul dumneavoastră: cadre didactice, studenți, personal administrativ, colegi din conducere. O mulțumire specială o adresez celor care nu sunt din interiorul universității dar care au fost alături de noi, cu eficiență și solidaritate deplină de fiecare dată”, s-a adresat publicului prezent Prof. Dr. Leonard Azamfirei.

Arina TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reacție la explozia din Beirut: ”Azomureș nu depozitează pe platformă cantități semnificative de îngrășământ pe bază de azotat de amoniu”

În contextul exploziei nimicitoare din Beirut (Liban), Biroul de presă al combinatului Azomureș din Târgu …