Mureșencele, „arbitre” la finalul primei faze Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Mureșencele, „arbitre” la finalul primei faze

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș va susține sâmbătă, 18 ianuarie, la Craiova, partida din etapa a IX-a din actuala ediție a seriei Vest din Divizia A2. Este întâlnirea din cadrul penultimei etape a primei faze, iar înaintea acestei runde mureșencele au deja asigurată prezența la rurneul pentru promovarea în prima divizie. Cu victorii pe linie, dintre care doar una decisă în cinci seturi, care aduce câștigătoarei 2 puncte și doar 4 seturi cedate, mureșencele conduc în clasament cu 23 de puncte. Ele sunt urmate de gazdele întâlnirii de sâmbătă, formația locală SCM U Craiova, care totalizează 19 puncte și de CSU Oradea, cu 17. În aceste condiții, echipa antrenorului Predrag Zukovic devine practic „arbitru” în lupta pentru ocuparea locului secund. O victorie de 3 puncte a mureșencelor la Craiova ar oferi ocazia bihorencelor să le depășească în clasament pe doljence și al doilea loc care duce la baraj ar urma să se decidă în ultima etapă. În aceasta orădencele vor juca tocmai la Târgu Mureș, în timp ce formația din Bănie va avea o sarcină mai dificilă pe terenul formației CSȘ Turda, cea care a reușit să smulgă „medicinistelor” singurul punct din această ediție.

Pentru lider victoria la orice scor ar asigura și matematic prima poziție. În tur mureșencele s-au impus în trei seturi, încheiate la 13, 19 și 17, dar întâlnirea din Bănie se anunță una mult mai dificilă, oltencele având neaparat nevoie de victorie.

Pe de altă parte, formația mureșeană reușise și în ediția trecută revenirea în elita voleiului feminin românesc, dar sub culorile CSM, tot după un parcurs fără înfrângere, dar revenirea la CSU Medicina le-a obligat să reia lupta pentru promovare și în această ediție.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE