Home / Invatamant / UMFST Târgu-Mureș, centru regional pentru examenul DELF

UMFST Târgu-Mureș, centru regional pentru examenul DELF

Începând cu luna februarie a anului 2020, Facultatea de Ştiinţe şi Litere „Petru Maior” din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureş este centru regional pentru examenul DELF, examen organizat împreună cu Institutul Francez din România şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
”DELF-ul (Diplôme Elémentaire de Langue Française) este o diplomă de limbă franceză creată şi eliberată de statul francez special pentru elevii, studenţii sau adulţii acelor ţări care au semnat convenţii cu CIEP Sèvres pentru astfel de certificări lingvistice. Diploma care certifică nivelul de limbă evaluat este recunoscută în întreg spaţiul european, în spaţiul francofon, fiind necesară continuării studiilor academice în Franţa. Perioada de înscrieri pentru sesiunea februarie 2020 este 13 – 31 ianuarie 2020”, se precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Noii decani ai UMFST Târgu-Mureș, pentru perioada 2020-2024!

Pagina web a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din …