Share

Home / Sanatate / INFO. Spital din Mureș angajează asistent medical nutriție și dietetică

INFO. Spital din Mureș angajează asistent medical nutriție și dietetică

Spitalul Clinic Județean Mureș organizează, în perioada 22 ianuarie – 20 februarie 2020, concurs pentru ocuparea unui post vacant,pe perioadă nedeterminată, de asistent medical nutriție și dietetică la Compartimentul nutriție și dietetică.

Potrivit paginii web a Spitalului Clinic Județean Mureș, www.spitaljudeteanmures.ro, postul nu necesită vechime în specialitate, iar persoanele interesate trebuie să dețină diplomă de licență în specialitate/ diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/ diplomă de școală sanitară postliceală – specialitatea nutriție dietetică.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 5 februarie, iar informații suplimentare despre concurs pot fi obținute pe pagina web a Spitalului Clinic Județean Mureș, precum și la la sediul unității din Târgu-Mureș, strada Bernady Gyorgy nr. 6, camera 11 – Serviciul RUNOS, și la numerele de telefon 0771-786.265, 0365-882.572.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Doctorul inimilor, desemnat președinte al Senatului UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share