IMPORTANT! Acces limitat pentru vizitatorii Spitalului de Urgenţă din Târgu-Mureş! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1175 Vizualizări

IMPORTANT! Acces limitat pentru vizitatorii Spitalului de Urgenţă din Târgu-Mureş!

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş a introdus, începând cu data de 29 ianuarie 2020, măsuri de limitare a accesului vizitatorilor pe toate secţiile, având în vedere creşterea numărului de infecţii respiratorii din ultima perioadă, pentru reducerea riscului de apariţie a acestor afecţiuni la pacienţii internaţi,

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al instituției, programul de vizitare al pacienţilor internaţi se modifică astfel: marți, joi și duminică, între orele 14.00 – 16.00.

Totodată, se limitează şi numărul vizitatorilor, fiind permis accesul unei singure persoane în vizită în ziua respectivă, la un pacient, cu condiţia ca acesta să aibă bilet de voie, aprobat de medicul şef de secţie, iar durata vizitei va fi maxim 10 minute.

Pentru Secţia Clinică ATI este interzis accesul vizitatorilor, cu excepţia pacientului critic, la care este permisă vizitarea strict cu bilet de voie semnat de medicul şef al secţiei.

”Accesul vizitatorilor se va face doar cu bilet de voie aprobat de medicul şef de secţie şi obligatoriu cu echipament de protecţie individual – halat, papucaşi şi mască de unică folosinţă. Pe fiecare secţie vizitatorii vor fi instruiţi asupra măsurilor care trebuie respectate, respectiv: portul echipamentului complet şi corect (masca să acopere şi nasul), igienizarea mâinilor, dezinfecţia cu soluţii hidroalcoolice la intrarea în salon, după contactul cu pacientul şi la ieşirea din salon, este interzisă aşezarea pe patul pacientului sau pe alte paturi din salon, precum şi depozitarea obiectelor personale pe paturi sau pe mobilierul din salon. Accesul vizitatorilor pe secţie este permis numai după triajul epidemiologic – este interzisă intrarea persoanelor cu simptomatologie respiratorie –  şi după instructajul efectuat de către un reprezentant al secţei”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE