VIDEO: Business Foundation lansează Întreprinde! România –  www.intreprinde.ro, servicii pentru dezvoltare de afaceri noi Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

VIDEO: Business Foundation lansează Întreprinde! România – www.intreprinde.ro, servicii pentru dezvoltare de afaceri noi

În urma unui proces de inovare tehnologică și de business, început cu doi ani în urmă, Business Foundation Târgu-Mureș a creat propriul serviciu online pentru dezvoltare de afaceri noi, disponibil pe www.intreprinde.ro.

Potrivit reprezentanților Business Foundation, serviciu se adresează întreprinzătorilor în devenire sau consacrați din România, ”care apreciază valoarea planificării unei afaceri noi, a calității informațiilor care stau la baza deciziilor și a feedback-ului de la experți și oameni de afaceri cu experiență. ”

 

www.intreprinde.ro sprijină utilizatorii să dezvolte ideile lor de afaceri în mod profesionist, ușor de prezentat, de evaluat și de îmbunătățit. Utilizatorii beneficiază de o soluție online cu pași de urmat, feedback și know-how de la experții pentru elaborarea proiectelor de afaceri noi. Metoda de plată este de tip pay-as-you-go, utilizatorii având la dispoziție un cont gratuit pentru prima idee și opțiunea de a solicita servicii punctuale în funcție de nevoi. Utilizarea serviciilor www.intreprinde.ro conduce la descoperirea informațiilor-cheie necesare dezvoltării unui model de afacere de succes și aduce răspunsuri la întrebările inerente fazei de debut ale unei afaceri noi”, au precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Business Foundation.

Proiectul online de afacere este însoțit de instrucțiuni și materiale scurte cu noțiuni cheie, astfel încât să fie ușor de completat.

”Soluția noastră rezolvă realizarea proiectului de afacere, într-un ritm eficient și productiv. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați www.intreprinde.ro”, se mai menționează în comunicat.

Despre Business Foundation

Business Foundation, înființată în 1993 de fondatori români și britanici cu sprijinul fondului Know-How al Marii Britanii, are scopul principal de sprijinire a inițiativei private.

”Suntem azi un grup de experți și specialiști care punem cu succes în practică soluțiile noastre de top, constând în elaborarea documentațiilor necesare în faza de inițiere și finanțare a investițiilor noi (proiectul de finanțare, studiul de fezabilitate, planul de afaceri, cererea de finanțare), inclusiv în cea de implementare a proiectului (management de proiect, documentația de credit, dosare de achiziții, cereri de plată). Am atras clienților noștri peste 60 de milioane de euro pentru investiții, elaborând și implementând peste 200 de proiecte”, au mai precizat reprezentanții Business Foundation.

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE