Mureș: Trei supermarketuri amendate pentru nerespectarea măsurilor anticoronavirus! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4389 Vizualizări

Mureș: Trei supermarketuri amendate pentru nerespectarea măsurilor anticoronavirus!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat sâmbătă, 21 martie, prin intermediul unui comunicat, că în cursul zilei de vineri, 20 martie, polițiștii mureșeni au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 1/1999.

”Dintre acestea, 7 sancțiuni au fost aplicate unor persoane fizice care nu au respectat măsura autoizolării, iar o sancțiune a fost aplicată reprezentantului unei societăți comerciale care a încălcat măsura suspendării activității”, se menționează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, tot vineri, 20 martie, Direcția de Sănătate Publică Mureș a aplicat trei sancțiuni ”în valoare totală de 11.600 de lei unor supermarketuri din județul Mureș pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecției cu Covid-19”, iar printre deficiențe se numără ”nepurtarea echipamentului de protecție, curățenie deficitară și aglomerație”.

Totodată, pentru nerespectarea măsurii de autoizolare la domiciliu, Direcția de Sănătate Publică Mureș ”a aplicat 3 sancțiuni în valoare totală 30.000 de lei.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE