VIDEO: Prototip de ventilator pulmonar realizat de compania mureșeană Lateral România! SHARE/ dă mai departe! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4665 Vizualizări

VIDEO: Prototip de ventilator pulmonar realizat de compania mureșeană Lateral România! SHARE/ dă mai departe!

Conducerea Lateral România a anunțat, pe pagina de Facebook a companiei, că lucrează în Târgu-Mureș la un prototip de ventilator pulmonar folosind printere 3D și tehnologie Open Source.

”Avem nevoie de specialiști și asistenți din domeniu implicați în #COVID-19, Printere 3D, Baloane de resuscitare (Urgent) (CPR / BVM Bag / Balon Ruben), electroniști / ingineri cu experientă, cât și fonduri pentru a susține acest demers contra cronometru. Scrie-ne la covid@lateral-inc.com. SHARE/ dă mai departe! Pentru donatii: Asociația Lateral Together Tîrgu Mureș, C.I.F.: 36848517, Cont: RO44BTRLRONCRT0372497101 – Banca Transilvania”, au transmis reprezentanții companiei Lateral România.
https://www.youtube.com/watch?v=lF7qLgttdww&feature=share&fbclid=IwAR1W6E_B7h1wY-ooWlGjr5LNPleRUa5P5399n8h1iP1t99U2-L6EThHUa0g

Luni, 23 martie, reprezentanții Lateral România au anunțat că prototipul este funcțional și au lansat un apel către specialiști să se alăture proiectului.

”Primul prototip e funcțional. Avem nevoie de ajutor, persoane/firme cu următoarele specializări / posibilități: experiență medicală pentru astfel de echipamente, medici, asistente, specialiști dedicați, prelucrare CNC plăci din plexiglass și/sau alte materiale, injectare plastic, experiență în fizică mecanică, motoare, angrenaje, puteri, tensiuni, consum, baterii, distribuitor de piese de angrenaj, roți dințate, cremaliere, rulmenți cu posibilitate de livrare urgentă, experiență în electronică, automatizări, programare dedicată”, se menționează pe pagina de Facebook a companiei.

Persoanele interesate să se alăture proiectului sunt rugate să anunțe la adresa de e-mail covid@lateral-inc.com.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE