38 de cazuri de Covid-19 în Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1199 Vizualizări

38 de cazuri de Covid-19 în Mureș!

Pentru a completa informațiile lipsă despre județele de proveniență ale cazurilor cu infecții cu noul coronavirus, echipa Casajurnalistului.ro a realizat o aplicație care scanează toate cazurile noi de Covid-19 apărute în România.

Astfel, accesând pagina web www.coronavirus.casajurnalistului.ro, internauții au la dispoziție informații despre distribuirea cazurilor pe județe.

”Virusul SARS-COV-2 a declanșat o epidemie de panică, exagerări și dezinformare. În timp ce medicii urmăresc răspândirea bolii, noi urmărim răspândirea informațiilor. Pentru asta am creat o aplicație care scanează știrile din toată țara. Poți găsi de asemenea statistici updatate continuu despre evoluția epidemiei. Dacă găsești Fake News, scrie-ne pe hortensia@casajurnalistului.ro. NOTĂ: În data de 20 martie a fost schimbat formatul de raportare și nu mai este inclus numărul de cazuri per județ”, au precizat reprezentanții www.coronavirus.casajurnalistului.ro.

Conform sursei citate, la data de 1 aprilie 2020, ora 18.00, la nivelul României erau confirmate 2.738 de cazuri, dintre care 38 în județul Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE