Călătorie rafinată în lumea jazz-ului, cu proiectul New Landscapes Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

Călătorie rafinată în lumea jazz-ului, cu proiectul New Landscapes

Proiectul New Landscapes va  avea vineri, 24 aprilie, ora 18, pe #ScenaVirtualaTamTam o nouă reprezentație , în formula Ana Maria Galea, voce, Vaughn Roberts, trompetă și Daniel Csikos la pian.
Concertul “love for sale”  reamintește publicului despre frumusețea unora din cele mai frumoase standarde americane și românești de jazz. Programul va cuprinde o călătorie rafinată în lumea jazz-ului plecând de la celebra temă “Summertime” a lui George Gershwin până la minunata Pasărea Măiastră scrisă de Mircea Tiberian sau, nu mai puțin cunoscuta piesă Cabaret, scrisă de Virgil Popescu și interpretată în primă audiție. Și multe altele.
Puteți urmări transmisiunea live chiar de acasă aici: https://tamtam.live/index.php/show-item/new-landscapes/

„Ne-am re-descoperit într-o formă noua de exprimare. Suntem artiști-spectatori, un nucleu reunit prin intermediul transmisiunilor live. Bucuria revederii este egal împărțită. Chiar dacă suntem la distanță, nu suntem izolați, ci împreună. Nu ne rămâne decât să vă  invităm în număr cât mai mare, să faceți parte din emoție, pe #ScenaVirtualaTamTam. Conceptul este inițiat de echipa TAMTAM Festival în cooperare cu Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR). Concertul va fi transmis live de pe o scenă fără spectatori din București”, au precizat membrii proiectului New Landscapes

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE