HORA solicită Guvernului eliminarea restricțiilor pe terase și redeschiderea restaurantelor interioare (cu restricții), începând cu data de 15 iunie Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

HORA solicită Guvernului eliminarea restricțiilor pe terase și redeschiderea restaurantelor interioare (cu restricții), începând cu data de 15 iunie

HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) solicită Guvernului României respectarea planului de eliminare a restricțiilor pe terase și redeschiderea restaurantelor pe partea de interior, începând cu data de 15 iunie. Într-o scrisoare deschisă adresată Guvernului, HORA subliniază că este vital pentru turismul românesc să se reia activitatea completă la data de 15 iunie.

Având în vedere întâlnirile anterioare dintre organizația noastră, Domnul Prim-Ministru Ludovic Orban, alți reprezentanți ai administrației centrale și planul de redeschidere în trei pași propus la încheierea Stării de Urgență, HORA vă solicită respectarea planului de eliminare a restricțiilor pe terase și redeschiderea restaurantelor pe partea de interior, începând cu data de 15 iunie.

A fost un pas mare înainte redeschiderea teraselor. S-a dovedit că industria este pregătită și a respectat regulile luptei împotriva virusului. Considerăm că nu există niciun motiv real pentru ca data de 15 iunie să nu vină cu ridicarea restricțiilor pe terase și cu eliberarea drepturilor de a putea folosi și interiorul restaurantelor. Dacă ne uităm pragmatic la informațiile pe primele șapte zile, începând cu pornirea teraselor, unde avem o singură zi, 4 iunie, cu peste 200 de infectați, nu este cazul ca în România să mai existe o astfel de restricție.

Este vital pentru turismul românesc, să reluăm activitatea completă la data de 15 iunie, pentru a evita declinul total al industriei și susținem demersul inițiat de colegii noștri din FPTR – FEDERAȚIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC, prin comunicatul de presă trimis de către aceștia astăzi 10 iunie 2020”, se arată în scrisoarea deschisă.

HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, ce are misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi, pe plan național și internațional.

Sursă foto: www.economica.net

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE