Prof. Ingrid Dan, mesaj la finalul unui an școlar Ibanesti
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Prof. Ingrid Dan, mesaj la finalul unui an școlar

Vineri, 12 iunie, elevii și-au luat rămas bun anului de învățământ 2019-2020, unul atipic, cauzat de pandemia COVID-19. Printre aceștia se numără și cei din comuna Ibănești, felicitați de profesoara Ingrid Dan, directoarea Școlii Gimnaziale Ibănești, nu înainte de a sublinia eforturile depuse în vederea desfășurării pregătirii elevilor pe durata pandemiei.

„Majoritatea părinților au fost alături de copii și profesori, au fost asistenții, profesorii de acasă și colaboratorii noștri de preț. Pandemia i-a adus în situația să se conecteze cu copiii lor cum poate nu au mai făcut-o până acum. Această perioadă i-a readus alături de copiii lor, de învățătorii și profesorii copiilor într-un cadru cu totul nou. Timpul a trecut parcă mai rapid și se simte miros de vacanță. Oare este nevoie de vacanță după școala on-line? Da! O așteptăm mai mult, dornici să avem puțin timp doar pentru noi. Totul a venit rapid și ne-a prins în iureșul ”facem tot ce putem și învățăm” ca să fie bine pentru copiii noștri. Vacanța este altfel în acest an, mai tristă, cu gândul la ce a fost înainte, dar și la viitor. Este nevoie de vacanță, dar o vacanță pe timp de pandemie nu am mai trăit până acum!.

Când intru în școlile noastre din comună mă cuprinde un sentiment amestecat, de tristețe, dar și de speranță… Acum le lipsește zumzetul de copii, le lipsește viața, dar MÂINE va reveni totul la normal, nu știu sigur ce va însemna din toamnă acest normal.

Poate este timpul să reflectăm, mai mult ca oricând, la cât de importantă este educația și cum se vede și se simte asta în momente de răscruce: în modul în care ne organizăm, deciziile pe care le luăm, profesionalismul, omenia și empatia noastră. Este momentul să reflectăm la tot ce s-a întâmplat în această perioadă și să dăm școlii și educației întâietate. Avem nevoie de încredere,

Vreau să vă mulțumesc fiecăruia în parte: părinți, elevi și dascăli pentru tot. Vă felicit pentru munca depusă și să vă asigur de aprecierea mea. Deoarece ar fi fost ciudat să avem o festivitate de premiere online am decis ca odată cu deschiderea anului școlar 2020 – 2021, în septembrie să organizăm și festivitatea de premiere pentru acest an școlar. La final, vă doresc vacanță plăcută, să ne întâlnim în siguranță, iar elevilor de clasa a VIII-a le doresc mult succes la examenele care-i așteaptă!”, se arată în scrisoarea semnată de prof. Ingrid Dan, Școala Gimnazială Ibănești publicată pe site-ul Primăriei Ibănești, www.ibanesti.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE