Încarcă.ro – Un serviciu rapid și eficient de reîncărcare cartelă Telekom! Stiri nationale
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Încarcă.ro – Un serviciu rapid și eficient de reîncărcare cartelă Telekom!

Cu toate că ofertele abonamentelor pot fi uneori surprinzătoare, alegerea unei cartele este încă o opțiune viabilă pentru multe persoane. Cartelele PrePay ne oferă posibilitatea de a decide exact cât și cum ne dorim să cheltuim creditul, fără a atrage costuri suplimentare.

 

De asemenea, încărcarea unei cartele PrePay se poate face de oriunde, simplu și rapid, atât timp cât știm numărul de telefon pentru care facem reîncărcarea. Mai mult, pentru orice reincarcare cartela Telekom, primești și bonusuri speciale, în funcție de suma cu care alegi să reîncarci!

 

Telekom (fost Cosmote + Romtelecom) este unul dintre principalii jucători pe piața de telefonie mobilă din România, având un record de peste 1 milion de numere portate numai în 2019! De aceea, alături de site-ul operatorului, au apărut și servicii alternative, precum Incarca.ro, care îți oferă o metodă sigură și eficientă de reîncărcare cartelă Telekom, precum și Orange sau Vodafone. Acest website este foarte la îndemână dacă dorești să încarci mai multe cartele, de la operatori diferiți. În plus, vei putea face acest lucru din confortul propriei locuințe, fără a mai fi nevoie să te deplasezi până la supermarket!

 

Fiind alături de clienții săi încă din 2013 și având o politică bazată pe respect, responsabilitate și încredere mutuală în relația cu clienții săi, Încarcă.ro este serviciul de care ai nevoie pentru orice reîncărcare cartelă Telekom! Este foarte ușor să efectuezi o reîncărcare pe această platformă, pașii fiind mult simplificați, astfel încât și persoanele fără cunoștințe în domeniul tehnic să aibă parte de acest serviciu!

 

Iată care sunt opțiunile de reîncărcare cartelă Telekom prezente pe site:

 

  • oferta de 6 euro credit, ce include 3000 de minute în rețea, nelimitat SMS în rețea, 125 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale, din care 50% minute sau SMS sunt și internaționale pe mobil, 200 Mb trafic pe Internet;

 

  • oferta de 8 euro credit, ce include 3000 de minute în rețea, nelimitat SMS în rețea, 175 de minute naționale și internaționale către fix/mobil sau SMS-uri internaționale, 400 Mb trafic pe Internet;

 

  • oferta de 10 euro credit, ce include 3000 de minute în rețea, nelimitat SMS în rețea, 200 de minute naționale și internaționale către fix/mobil sau SMS-uri internaționale, 800 Mb trafic pe Internet;

 

  • oferta de 12 euro credit, ce include 3000 de minute în rețea, nelimitat SMS în rețea, 200 de minute naționale și internaționale către fix/mobil sau SMS-uri internaționale, 1 Gb trafic pe Internet.

 

Alături de aceste opțiuni, poți alege și o reîncărcare cartelă Telekom cu orice sumă de la 3 la 100 de euro per tranzacție! Astfel, nu vei rămâne niciodată fără credit atunci când ai nevoie!

 

Ce trebuie să faci pentru a-ți reîncărca o cartelă Telekom online?

 

Imediat ce intri pe site-ul Încarcă.ro, poți observa pe prima pagină un formular, unde poți selecta direct operatorul, precum și pachetul de reîncărcare, alături de suma pe care o încarci. Va trebui să introduci și numărul pentru care efectuezi o reîncărcare cartelă Telekom, precum și adresa de e-mail.

 

După introducerea acestor date, vei ajunge în partea a doua a procesului de reîncărcare, unde trebuie să introduci datele personale, precum și detaliile de plată. Imediat după acest pas, vei primi o confirmare pe e-mail, iar creditul tău va fi reîncărcat! Alege acest serviciu eficient de reîncărcare cartelă Telekom și intră și tu pe Încarcă.ro!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE