Mureșeni cercetați pentru tăiare ilegală și furt de arbori Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 274 Vizualizări

Mureșeni cercetați pentru tăiare ilegală și furt de arbori

Secția de Poliție Rurală Ghindari a fost sesizată, în cursul lunii aprilie 2020, de către un bărbat, despre faptul că de pe o parcelă de pădure aflată în proprietatea acestuia i-ar fi fost sustrasă o cantitate de material lemnos, în valoare de 1.415 de lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 48 de ani, toți domiciliați în comuna Ghindari, care în cursul lunii aprilie 2020, de pe o parcelă de pădure, ar fi tăiat în mod ilegal 4,17 de metri cubi de lemn de foc și ulterior l-ar fi sustras.

”Din investigațiile efectuate de către polițiști, la data de 24 iunie 2020, materialul lemnos în cauză a fost identificat într-o anexă a unui imobil, situat în comuna Ghindari, aparținând unuia dintre cei trei bănuiți, acesta fiind restituit proprietarului parcelei de pădure. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ghindari, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara”, a transmis, prin intermediul unui comunicat, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE