Târgu Mureș: Moartea unui adolescent, o nouă șansă la viață pentru trei tineri! Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1382 Vizualizări

Târgu Mureș: Moartea unui adolescent, o nouă șansă la viață pentru trei tineri!

Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a informat luni, 13 iulie, prin intermediul unui comunicat, că la finalul săptămânii trecute mai multe echipe de medici din Târgu Mureș, Cluj și Iași au prelevat ficatul și rinichii de la un băiat de 13 ani aflat în moarte cerebrală și internat în Secția Clinică ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș.

”Ficatul prelevat a fost trimis la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, iar rinichii au fost trimiși la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj”, a transmis Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, mobilizarea echipelor medicale a fost maximă în aceste momente, având în vedere contextul epidemologic, aducând o nouă șansă la viață altor trei tineri.

”Prelevarea de organe realizată în cursul săptămânii trecute este a patra din anul 2020, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș”, se mai menționează în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE