Televizoarele LED, tot mai accesibile. Care sunt motivele Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

Televizoarele LED, tot mai accesibile. Care sunt motivele

Întotdeauna, avansul tehnologic și banalizarea unor produse inițial revoluționare, dar ulterior devenite de rang „comun”, au făcut ca prețurile să devină tot mai accesibile. S-a întâmplat cu autoturismele, cu frigiderele, cu mașinile de spălat, cu telefoanele mobile, dar și cu televizoarele.

Cum noile televizoare 4k și 8k devin din ce în ce mai populare, se găsesc din ce în ce mai multe modele de televizoare ieftine. Și vorbim aici de TV LED ieftin care pot fi achizitionate chiar si online.

Televizoarele 4k deja nu mai sunt un lucru ieșit din comun, iar începând cu anul trecut, nici televizoarele 8k nu ne mai sunt atât de rare. Cei de la Samsung au adus pe piață un televizor cu rezoluție 8k încă din 2018, iar celelalte companii nu se lasă mai prejos.

TV LED ieftin emag.ro

Tot la CES, Samsung a lansat un nou model Frame TV QLED 4k care arată și ține loc de, exact, ramă sau tablou. De asemnea, au prezentat noi îmbunătățiri aduse ecranelor MicroLED 8k și 5 noi mărimi, ecrane care, puse împreună, formează The Wall. Acesta poate fi folosit ca televizor sau poate fi folosit pentru a expune lucrări de artă sau fotografii.

Sony a lansat și ea un televizor 8k, Full Array LED de 75 și 85 inch, dar și un televizor OLED 4k de 48 de inch. Modelul 8k, ZH8, a fost în centru atenției, iar compania spune că acesta a fost conceput special pentru viitoarele console de gaming ce vor suporta astfel de rezoluții.

TV LED ieftin – oferte

LG nu se lasă mai prejos și lansează 2 noi modele de televizoare OLED premium: Signature OLED ZX 8k ce vine în versiuni de 88 și 77 inch și NanoCell Nano 99 ce vine în variante de 75 și 65 inch. Aceste noi modele pot reda conținut nativ 8k datorită uneia dintre cele mai vaste selecții de surse de conținut 8k.
Este clar că marile companii se ”luptă” pentru inovație și se grăbesc să aducă pe piață ultimele tehnologii pentru a fi primii. Însă, datorită faptului că acestea se concentrează spre viitor și pentru că noile tehnologii au prețuri destul de ridicate, mai ales acum la început, multe dintre modelele anterioare au prețuri mult mai avantajoase.
Fie că vorbim despre un televizor smart sau non-smart, HD sau Full HD, multe dintre acestea sunt, în momentul de față, televizoare potrivite pentru dormitor, bucătărie și, de ce nu, chiar și living. Multe dintre cestea chiar dețin și tehnologie OLED sau QLED, dar majoritatea sunt LED, însă sunt suficient de bune pentru persoanele ce își doresc un televizor bun din punct de vedere calitativ și la un preț accesibil.

TV LED ieftin de pe emag

Noile tehnologii sunt impresionante, dar va mai dura ceva până vor putea fi accesibile tuturor și mai ales până va exista conținut sau posturi de televiziune care să transmită în 8k. Și pentru 4K a fost nevoie de câțiva ani și încă nu sunt atât de frecvente pe cât și-ar fi dorit producătorii. Momentan, putem ține cont atunci când dorim să ne achiziționăm un nou televizor de sutele de oferte de televizoare ieftine, și, de ce nu, poate vom avea ocazia să achiziționăm unul 4k la ofertă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE