Pian nou pentru Școala de Muzică din Reghin Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 491 Vizualizări

Pian nou pentru Școala de Muzică din Reghin

Veste cât se poate de bună pentru elevii Școlii de Muzică din Reghin.  Ei se pot bucura de un Pian Kawai nou, după cum reiese din postarea prof. Doina Lavinia Zanfir, director adjunct al Școlii Gimnaziale „Augustin Maior”.

„Mulțumesc doamnei primar, Maria Precup, domnului viceprimar, Mark Endre, Consiliului Local al municipiului Reghin și tuturor celor care au contribuit la împlinirea unui vis al elevilor și profesorilor Secției de Muzică și Arte Plastice – Școala Gimnazială “ Augustin Maior” din Reghin! În sfârșit, pe scena sălii festive avem un pian Kawai nou, proaspăt scos din cutie!. Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea în școală, ca să mulțumim și să sărbătorim așa cum știm noi, prin muzică. Mulțumesc din inimă”, a fost mesajul postat de prof. Doina Lavinia Zanfir.

„Și noi așteptăm cu nerăbdare să ne încântați sufletele așa cum numai voi puteți! Felicitări pentru toată munca depusă și mult succes tinerelor talente!”, a fost răspunsul oferit de Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE