Cele mai performante echipamente HoReCa pentru patiserie, acum cu suport inclus! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Cele mai performante echipamente HoReCa pentru patiserie, acum cu suport inclus!

Deși produsele de patiserie pot părea foarte simple și ușor de realizat, mai ales că, de obicei, sunt destinate mâncatului „pe fugă”, lucrurile nu stau chiar așa. Orice bucătar, antreprenor sau angajat din acest domeniu știe câtă migală este în spatele rafturilor cu merdenele, covrigi, ștrudele și alte preparate.

Mai mult decât atât, pe lângă priceperea angajaților, este crucial ca aceștia să folosească echipamente HoReCa performante, care să le garanteze nu numai o calitate excepțională a produsului final, ci și un randament ridicat.

În această categorie se încadrează cuptoarele Tecnoeka pentru patiserie, echipamente HoReCa pe care le puteți achiziționa acum cu suport inclus, de la Fresco.

Fresco Expert susține de peste 25 de ani geniul în bucătăriile profesionale din România și oferă clienților săi cele mai bune soluții tehnice, fie că vorbim despre cuptoare, echipamente frigorifice, echipamente de preparare, aparate profesionale de cafea, mobilier inox și HVAC sau linii de servire.

Mai mult decât atât, compania furnizează și servicii integrate pentru toate produsele sale (consultanță, livrare, montaj, training, servicii post-livrare).

În cazul în care lucrați deja în domeniul patiseriei sau intenționați să vă deschideți un astfel de local de alimentație publică foarte apreciat de către români, echipamentele HoReCa pe care vi le vom prezenta în continuare reprezintă tot ce aveți nevoie pentru bucătărie.

Cele trei modele de cuptoare profesionale sunt vârfuri de gamă și vă oferă nu numai un produs excepțional, ci și o durată îndelungată de viață și un interval crescut între două intervenții succesive în service. Iată care sunt principalele lor specificații și caracteristici:

Cuptor combi Tecnoeka de patiserie cu 4 tăvi + suport inclus – preț 6.058 de lei

Acest model are capacitatea de 4 tăvi de 600×400 de milimetri, este dotat cu control digital, ventilatoare bidirecționale și poate stoca până la 99 de rețete de patiserie. Temperatura de lucru generată în interior variază între 30 de grade Celsius și nu mai puțin de 260 de grade Celsius.

Printre funcțiile avansate ale acestui echipament HoReCa se numără: 4 faze de gătit programabile, injecție directă în 10 trepte și funcție de preîncălzire la 180 de grade Celsius;

Cuptor combi Tecnoeka de patiserie cu 6 tăvi + suport inclus – preț 18.366 de lei

Acest cuptor din categoria de echipamente HoReCa este dotat cu panou touch screen de 7 inci (17,7 centimetri) și generează un consum extrem de redus de energie, pentru capacitatea sa. Sistemul Airflowlogic permite uniformizarea aerului în interiorul cuptorului, iar sistemul Humilogic asigură un nivel optim de umidificare în interiorul camerei de gătit.

Mai mult decât atât, sistemul Drylogic permite uscarea rapidă, reducând astfel umiditatea din interiorul camerei de gătit. Modelul de față poate stoca până la 500 de rețete de patiserie.

Cuptor combi Tecnoeka de patiserie cu 10 tăvi + suport inclus – preț 23.733 de lei

Nu în ultimul rând, aceste echipamente HoReCa extrem de performante au capacitatea de 10 tăvi de 600×400 de milimetri, cu o distanță de 80 de milimetri între ele.  

Dotat cu sistem integrat de spălare automată și 42 de limbi presetate, printre care și limba română, acest cuptor este ușor de utilizat, generează temperaturi de până la 270 de grade Celsius și include 10 faze de gătit programabile. Modelul dispune de protecție la apă, sistem HACCP și două moduri de gătire – semistatic și ventilat.

Pentru mai multe detalii despre promoțiile Fresco, intrați aici: https://fresco.ro/promotii.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE