Home / Sanatate / Formular nou pentru restituirea indemnizațiilor de concedii medicale

Formular nou pentru restituirea indemnizațiilor de concedii medicale

Formularul de cerere pentru recuperarea indemnizațiilor de concedii medicale care se suportă din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate a fost modificat. Modificarea vine ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Ordinului nr. 1395/830/2020 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 15/2018/1.311/2017, publicat în Monitorul Oficial nr. 708/6 august 2020.

”Prin Ordinul MS/CNAS nr. 1395/830/2020 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, a fost modificat formularul de cerere pentru recuperarea indemnizațiilor de concedii medicale care se suportă din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate.

Anunțul este adresat angajatorilor care depun solicitări de restituire a indemnizațiilor de concedii medicale suportate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate”, a precizat Alina Aldea, purtător de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Mureș.

Noul formular poate fi descărcat de pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Mureș, http://www.cnas.ro/casamures/post/type/local/anunt-solicitari-indemnizatii-concedii-medicale.html.

Arina TOTH

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectul „Scriitori la școală” revine cu Dragomán György și Szabó T. Anna

Proiectul „Scriitori la școală”,  derulat de Asociația Podium, revine în lunile septembrie și octombrie, prilej …