Formular nou pentru restituirea indemnizațiilor de concedii medicale Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 992 Vizualizări

Formular nou pentru restituirea indemnizațiilor de concedii medicale

Formularul de cerere pentru recuperarea indemnizațiilor de concedii medicale care se suportă din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate a fost modificat. Modificarea vine ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Ordinului nr. 1395/830/2020 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 15/2018/1.311/2017, publicat în Monitorul Oficial nr. 708/6 august 2020.

”Prin Ordinul MS/CNAS nr. 1395/830/2020 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, a fost modificat formularul de cerere pentru recuperarea indemnizațiilor de concedii medicale care se suportă din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate.

Anunțul este adresat angajatorilor care depun solicitări de restituire a indemnizațiilor de concedii medicale suportate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate”, a precizat Alina Aldea, purtător de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Mureș.

Noul formular poate fi descărcat de pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Mureș, http://www.cnas.ro/casamures/post/type/local/anunt-solicitari-indemnizatii-concedii-medicale.html.

Arina TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE