Condiția Alianței USR-PLUS pentru susținerea lui Cristian Chirteș (PNL) la președinția CJ Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 663 Vizualizări

Condiția Alianței USR-PLUS pentru susținerea lui Cristian Chirteș (PNL) la președinția CJ Mureș

Conducerea Alianței USR-PLUS Mureș a anunțat luni, 24 august, prin intermediul unui comunicat de presă, că la alegerile locale mdin 27 septembrie va sprijini candidatul propriu la Primăria municipiului Târgu Mureș, și nu candidatul propus de PNL.

Totodată, în comunicat se mai menționează că la nivelul județului Mureș nu există niciun document semnat între Alianța USR-PLUS Mureș și Partidul Național Liberal Mureș, care să se refere la susținerea unui candidat comun pentru președinția Consiliului Județean Mureș. Acesta ar putea fi liberalul Cristian Chirteș, însă doar în condițiile existenței ”unui acord de colaborare, la nivel județean, axat pe proiectele filialelor USR-PLUS, în interesul cetățenilor”.

Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul de presă al Alianței USR-PLUS Mureș:

“USR-PLUS sprijină la Târgu Mureș propriul candidat la funcția de primar al Municipiului, pe Ștefana Roman, de profesie inginer. Astfel, corectăm declarația salut a doamnei Theodora Benedek, de vineri, 21 august.

Alianța PNL USR-PLUS la nivelul județului Mureș NU există. Înțelegem graba doamnei Benedek de a beneficia de integritatea și competența USR-PLUS în campania electorală, însă informăm cetățenii că NU există niciun document semnat între USR-PLUS și PNL.

USR-PLUS va sprijini candidatura domnului Cristian Chirteș la președinția Consiliului Județean, doar pe baza unui Acord de Colaborare, la nivel județean, axat pe proiectele filialelor USR-PLUS, în interesul cetățenilor!

USR-PLUS a apărut din nevoia oamenilor de a face politică onestă, orientată către rezultate palpabile pentru cetățeni. Considerăm că este de datoria noastră să facem tot posibilul pentru a scoate județul Mureș din înapoierea față de județele din jur. Propunem proiecte realizabile cu condiția competenței și integrității celor aleși sau numiți.

USR-PLUS urmărește cu consecvență principiul de minimă decență în politică și administrație publică, propus spre referendum: #Fără Penali.

Alianța USR-PLUS”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE