Comandantul Institutului Medico – Militar în vizită la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1093 Vizualizări

Comandantul Institutului Medico – Militar în vizită la UMFST

Reprezentanții Institutului Medico – Militar au transmis miercuri, 16 septembrie, pe pagina oficială de Facebook, faptul că în cursul zilei de luni, 14 septembrie, comandantul Institutului Medico – Militar, col. med. șef de lucrări dr. Mihail – Silviu Tudosie, a fost prezent la Târgu Mureș cu ocazia deschiderii anului universitar 2020 – 2021, pentru studenții de la Secția de Pregătire Medico – Militară din localitate.

,,Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de medicină militară la Târgu Mureș, comandantul Institutului Medico – Militar a înmânat plachete aniversare rectorului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade”, prof.univ. dr. Leonard Azamfirei și decanului Facultății de Medicină din cadrul aceleași universități, prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi”, se menționează în cadrul postării.

De asemenea, cu ocazia acestei vizite, comandantul Institutului Medico – Militar a inspectat spațiile de cazare, hrană și instrucție ale studenților din acest an universitar, în vederea respectării normelor igienico – sanitare.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE