O noua fabrică FOMCO WOOD vine în sprijinul meșterilor tâmplari din județul Mureș. FOMCO WOOD – WORKING BETTER. GROWING TOGETHER Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5062 Vizualizări

O noua fabrică FOMCO WOOD vine în sprijinul meșterilor tâmplari din județul Mureș. FOMCO WOOD – WORKING BETTER. GROWING TOGETHER

FOMCO WOOD a investit considerabil într-o nouă tehnologie și vine în sprijinul meșterilor tâmplari cu soluții practice de îmbunătățire a procesului de producție a mobilei la comandă, a ușilor și ferestrelor din lemn masiv stratificat. Ca urmare a creșterii cererii pieței și a nevoii pentru calitatea superioară, în 2018 FOMCO WOOD a început un proiect nou de investiții, parțial finanțat și din Fonduri Europene, în valoare de peste 3 milioane de euro, și constă în:
– construirea unei noi hale de producție și echiparea ei cu utilaje moderne pentru producția de mobilier la comandă atât din PAL melaminat cât și din lemn masiv.
– achiziționarea unori softuri performante de proiectare în 3D și de organizare a producției.
– retehnologizare cu utilaje cu comandă numerică de ultimă generație a producției de uși și ferestre din lemn stratificat.
Astfel, FOMCO WOOD devine partenerul ideal pentru micii producători de mobilă la comandă, uși și ferestre, care doresc să își optimizeze procesul de comandă, producție și livrare. Înființată în anul 2004, FOMCO WOOD oferă servicii dedicate micilor tâmplari prin care asistă pas cu pas realizarea materialelor pentru a livra clienților produsul finit dorit.
Deschiderea oficială a noii fabrici lansează pe piață o abordare inovativă a serviciilor de realizare mobilă la comandă, uși și ferestre. Prin această nouă concepție FOMCO WOOD va oferi meseriașilor din domeniu aproape toate serviciile necesare procesului de executare a unui proiect de mobilă la comandă: de la proiectarea 3D, aprovizionare și fabricație, montaj și până la transportul mobilei la client.
Prin deschiderea noii hale de producție, FOMCO WOOD acordă o grijă deosebită și mediului înconjurător prin utilizarea energiei verzi produsă chiar de noua hală prin panourile fotovoltaice amplasate pe acoperiș. Unul dintre obiectivele noii fabrici este să producă energia ce o consumă din surse regenerabile. Procesul de producție a mobilei, ușilor și ferestrelor generează o cantitate importantă de rumeguș ce este brichetat și refolosit pentru asigurarea încălzirii termice a fabricii în sezonul rece.
Vineri, 2 octombrie 2020, începând cu ora 12:00, la noul sediul FOMCO WOOD sunteți invitați pentru a participa la inaugurarea oficială a noii fabrici și pentru a afla mai multe despre contribuția pe care compania FOMCO WOOD o aduce mediului de afaceri mureșan. Evenimentul se va desfășura respectând cu strictețe regulile de prevenire a infectării cu Sars Covid-19.
FOMCO WOOD este membră a grupului de firme Fomco Group, o prezență activă în mediul de afaceri mureșean și național. Fondată în 2002, ca o afacere de familie, ascensiunea companiei s-a reflectat și în creșterea numerică a angajaților, de la 3 persoane, în primul an de activitate, la peste 120, în prezent. Orientarea companiei a fost, de fiecare dată, centrată pe client și pe menținerea unui grad ridicat de satisfacție.
Totodată, Fomco Group și-a propus să fie un factor determinant în comunitate, în economia și dinamica orașului Tîrgu-Mureș, reușind să își diversifice aria de activitate în cât mai multe domenii: industria auto, imobiliare, producția de mobilă și prelucrarea lemnului, energie regenerabilă.
În continuare, viziunea companiei este de a răspunde cu succes nevoilor unei comunități care apreciază prezența și implicarea brandului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE