Ce covoare se potrivesc în fiecare cameră Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 888 Vizualizări

Ce covoare se potrivesc în fiecare cameră

Îți plac confortul și căldura pe care le oferă un covor, indiferent că ești în dormitor, în living sau pe terasă? Iată cum să alegi covoare în funcție de fiecare cameră a locuinței, dar și ținând cont de material, țesătură și stil.

Dormitor

Dormitorul este cel mai bine descris drept propriul tău sanctuar privat. Alegerea covorului perfect pentru acest sanctuar depinde de al cui sanctuar este. Atât dormitorul principal, cât și cel al camerelor de oaspeți vor fi supuse traficului și murdăriei sau petelor. Dormitoarele pentru copii sau adolescenți activi sunt cu siguranță camere care sunt mult mai dificile din punct de vedere al traficului, al accidentelor și al dezordinei.
Adesea în dormitoarele principale, moliciunea și luxul sunt două elemente cheie în crearea sanctuarului perfect. Covoarele din lână, nailon și polipropilenă în stil pluș sau texturat vor avea o performanță bună. Covoarele solide în culori puternice sau moi sunt ideale. Covoare cu pluș tăiat și buclat și modelele simple cu geometrie sau motive de design vor mări vizual dormitorul și vor oferi podelei un aspect sofisticat.
Pentru acei copii activi și pentru dormitoarele adolescenților, murdăria și petele ar trebui să fie principala preocupare. Covoarele multicolore și în construcții texturate vor fi mai potrivite și vor ascunde accidentele. Covoarele din nylon rezistent la pete și / sau fibre de polipropilenă termorezistente ar fi alegerea sigură.

Living

Adesea denumit inima casei, livingul este camera în care familiile se reunesc și oamenii se adună atunci când se distrează. Camera de zi ar trebui să fie proiectată în scopuri multifuncționale, cu ideea de a distra cât mai mulți oameni simultan. Gusturile personale și stilul tău de viață, fără îndoială, vor juca un rol major în selectarea unui covor pentru camera de zi. Camerele de zi formale sau tradiționale pot fi îmbunătățite de o serie de construcții diferite de covoare, inclusiv covoare tăiate scurt pentru un aspect clasic, covoare buclate pe mai multe niveluri sau combinații pentru un aspect sofisticat.
Mocheta texturată și plușată în tonuri neutre, dintre care unele pot avea mai multe apariții texturate, va oferi o cameră de zi care dă un sentiment de securitate și relaxare.
Dacă camera de zi este adesea ocupată cu copii și animale de companie, murdăria și petele ar trebui să fie îngrijorătoare. Covoarele multicolore cu conținut de fibre din nailon sau lână pot fi soluția pentru a ascunde astfel de posibile neplăceri.
Întotdeauna ia în considerare mișcarea sau greutatea mobilierului. Lâna, nailonul și polipropilena termorezistentă vor oferi o mare rezistență.

Camera de luat masa

În timp ce alte camere din casa ta pot avea scopuri multiple, camera de luat masa probabil este considerată sfântă pentru luat masa. O cameră de luat masa va avea piese de mobilier grele, va trebui să iei în considerare și mișcarea scaunelor, precum și de accidentele cauzate de deversările de alimente și băuturi. Covoarele din lână și fibre sintetice, cum ar fi nailonul, sunt ușor de întreținut și de curățat. Covoarele multicolore și cu model au avantajul de a masca scurgerile. Un model general care nu este ascuns de masa din sufragerie ar fi o alegere bună. Modelele care se repetă, în special dungi sau geometrie, pot fi utilizate pentru a face camera să pară mai largă sau mai lungă. Covoarele cu bucle vor oferi un aspect luxos.
Scări
Deoarece sunt adesea folosite, scările, la fel ca holurile, se confruntă cu o rată ridicată a traficului. Se recomandă ca covorul și căptușeala cu cea mai mare durabilitate să fie alese pentru aceste zone ale casei. Covoarele cu densitate mare, cu fire tăiate sau cu buclă strânsă vor rezista utilizării repetate și sunt rezistente la urmele de picioare.

Birou

Crearea unui spațiu de lucru liniștit în casă pentru a citi sau pentru a rezolva responsabilitățile de serviciu, prin munca de acasă la birou, a devenit din ce în ce mai populară în gospodăriile din ziua de astăzi. Covoarele cu buclă mică oferă mișcare mai ușoară pentru scaunele de birou pe roți și o rezistență mai bună pentru mobilierul de birou greu și birourile adevărate și greoaie. Un covor cu buclă de același nivel ar fi recomandat, în defavoarea unuia cu bucle de diferite înălțimi, pentru a evita blocajele sau deșirările, atunci când miști scaunul de birou. Pentru un aspect mai puțin industrial, un covor cu model poate fi perfect. Tampoanele de protecție pentru scaune sunt recomandate în cazul scaunelor de birou cu roți pentru a păstra aspectul și pentru a evita uzura prematură sau accelerată a covorului.

Exterior

Casa din ziua de astăzi se extinde dincolo de camere din interior, modă, forma și funcție mergând și îb spațiile exterioare. Îmbrăcarea curților, a marginii piscinei și a zonelor de relaxare din curtea din spate, precum și a șezlongurilor cu accesorii rezistente la intemperii a devenit o tendință populară. Majoritatea covoarelor de interior / exterior vândute astăzi sunt din polipropilenă 100%. Acest tip de construcție este extrem de rezistentă la culoare și la estompare din cauza expunerii la razele solare și UV. Rezistente la pete, aceste tipuri de covoare sunt ușor de curățat și întreținut. În plus, aceste covoare sunt și rezistente la mucegai și apă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE