Unirea, victorioasă, Avântul învinsă Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 519 Vizualizări

Unirea, victorioasă, Avântul învinsă

În etapa a IV-a din Liga a III-a de fotbal, seria 9, cele două reprezentante ale județului Mureș, Avântul Reghin și Unirea Ungheni au evoluat în deplasare. Partidele acestora au avut două puncte comune, dar cu deznodăminte diferite: ambele mureșene au deschis scorul și în ambele s-au înscris câte cinci goluri. Aflată pe locul secund, cu 7 puncte, Avântul a evoluat pe terenul primei clasate, CSO Cugir. Reghinenii au fost cei care au înscris primii, dar echipa din Alba a punctat apoi de patru ori. Ovidiu Covaciu a deschis scorul pentru mureșeni în minutul 38, gazdele au egalat din penalty după doar două minute și au mai înscris de trei ori în repriza secundă, în minutele 59, 68 și 74.

În „derby-ul Unirilor”, echipa din Ungheni a deschis și ea scorul la Alba Iulia, dar finanul a fost unul favorabil. Golul reușit în minutul 23 de Roberto Rotaru a fost cel care a stabilit scorul primei reprize, dar gazdele au preluat conducerea cu două goluri reușite în minutele 55 și 71. Debutanta în eșalonul trei s-a dovedit mai pragmatică la final, învingând cu 3-2. Solymosi Lehel a reușit egalarea în minutul 83, iar Victor Căliani a adus mureșenilor cele 3 puncte în al doilea minut al prelungirilor.

 

În prima jumătate

Ambele echipe mureșene se mențin în prima jumătate a clasamentului. Cu această victorie Unirea urcă pe treapta a treia a podiumului în clasamentul seriei, cu 9 puncte, în timp ce Avântul coboară pe 4. Prima poziție este ocupată de echipa din Cugir, cu 12 puncte, fiind urmată de Unirea Dej, cu 9. Aceasta din urmă a obținut tot victorii pe linie, dar are un joc amânat.

Până la întâlnirea directă din tur, care va avea loc la Reghin, în etapa a VII-a, programată în 24 octombrie, echipa din Ungheni va mai evolua în afara județului doar în etapa a IX-a, ultima din tur, la Turda. În următoarele două runde va primi vizitele formațiilor Unirea Dej și CS Ocna Mureș, va urma deplasarea la Avântul, apoi va juca pe teren propriu cu Industria Galda. De partea cealaltă, reghinenii vor juca acasă cu Sănătatea Cluj, la Alba Iulia, iar după debyul mureșean mai au deplasarea la Ocna Mureș și duelul de pe teren propriu cu Unirea Dej. Reamintim, după disputarea returului primele două clasate vor susține pentru un loc în eșalonul secund un baraj de promovare cu primele două clasate în seria 10.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE