Cazuri de COVID-19 la Curtea de Apel Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

Cazuri de COVID-19 la Curtea de Apel Târgu Mureș

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Curții de Apel Târgu Mureș a transmis luni, 19 octombrie, faptul că la data de 14 octombrie conducerea instituției a fost informată cu privire la faptul că un judecător din cadrul instanței a fost diagnosticat cu COVID-19, în aceeași zi fiind anunțată Direcția de Sănătate Publică Mureș pentru declanșarea anchetei epidemiologice, iar persoanele nominalizate pe lista contactelor directe au rămas în autoizolare la domiciliu.

De asemenea, până la data curentă, trei judecători ai instanței au fost diagnosticați cu COVID-19 și alți 4 judecători se află în carantină până la data de 27 octombrie. Totodată, există două noi anchete epidemiologice în desfășurare, pentru stabilirea persoanelor care trebuie să rămână în carantină, pornind de la listele contactelor directe ce au fost comunicate către DSP de către judecătorii testați pozitiv.

,,Dintre judecătorii cărora li s-a comunicat deja decizia de carantinare de către DSP Mureș, ca urmare a faptului că au fost în interacțiune cu primul dintre judecătorii diagnosticați cu COVID-19, trei au urmat procedura testelor specifice, însă, până la acest moment nu este finalizată. De asemenea, un judecător și un grefier se află în autoizolare la domiciliu, fiind nominalizați pe lista contactelor directe ale membrilor de familie diagnosticați cu COVID-19”, a informat Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Curții de Apel Târgu Mureș.

După comunicarea primului diagnostic de COVID-19, la sediul instanței s-au făcut demersuri în regim de urgență, iar în cursul zilei de 15 octombrie, s-au efectuat proceduri de dezinfecție și igienizare generală în sediul instanței. Curtea de Apel Târgu Mureș nu și-a suspendat activitatea, dar a adoptat toate măsurile necesare pentru igienizarea spațiilor și pentru protecția sanitară a persoanelor care se prezintă la sediul instanței.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE