Start ratat al voleibalistelor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 600 Vizualizări

Start ratat al voleibalistelor

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a debutat cu un eșec în primul joc al noii ediții în Divizia A1. Nou promovată în elita voleiului feminin, formația mureșeană a cedat cu scorul de 1-3 (25-16, 16-25, 17-25, 18-25) partida din cadrul primului turneu disputat pe teren propriu cu Știința Bacău. Jocul a fost unul foarte disputat, echipa băcăuană având avantajul omogenității și o capacitate de concentrare superioară în momentele cheie ale jocului. Mureșencele au început mai bine partida, cu puncte în serie reușite de noua achiziție Jelena Cvijovic. Gazdele au reușit să se desprindă la 5-6 puncte, chiar în cazul în care au pierdut multe puncte în urma serviciilor greșite. Cu atacul Raisei Ioan care a dus scorul la 16-9 a câștigat fără mari emoții primul set, unul în care adversarele au avut avantaj doar la 1-0. După desfășurarea actului secund jocul părea deschis oricărui rezultat. Băcăuancele s-au desprins din start la 3-0 și au menținut acest avantaj până la scorul înregistrat la primul timp de odihnă. De la 5-8 mureșencele au reușit o revenire spectaculoasă și au preluat conducerea. După seria de 6 puncte însă, oaspetele au reușit la rândul lor o serie de 5 puncte. S-a mers puțin timp cap la cap, dar după 16-18 echipa antrenorului Predrag Zucovic n-a mai reușit să puncteze.

Starturile de set ratate

Băcăuancele au reușit și în următoarele două seturi să se desprindă de fiecare dată la 3-0 și să-și adjudece apoi fiecare act. În al doilea „medicinistele” au reușit să revină de la 5-10, au egalat apoi la 11, 12 și la 13, dar până la finalul actului au mai reușit 4 puncte, dintre care două servicii, un atac tot în aut și o greșeală tehnică a adversarelor. În ultimul set băcăuancele s-au distanțat mai rapid, s-a ajuns la 2-7 și, deși mureșencele au reușit să se apropie la doar 2 puncte, echipa moldoveană a încheiat partida cu trei blocaje puse în teren la atacurile mureșene.

Sextetul de start al echipei gazdă a fost alcătuit din Sara Pavlovic, Paige Alsten, Jelena Cvijovic, Danijela Dzakovic, Raisa Ioan și Milica Jovanovic, cu Brittany Witt libero, celelalte componente ale echipei fiind Iarina Axinte, Florina Murariu. Karina Murariu-libero, Irina Răileanu și Maria Codreanu.

De cealaltă parte, mureșeanca Lorena Ciocian s-a aflat în echipa de start alături de Ana Veljkovic, Slavina Koleva, Kinga Kasprzak, Natasa Cichirez, Georgiana Faleș, trecută și ea pe la echipa mureșeană, libero-ul Magdalena Dzikowicz, iar în lot s-a mai aflat și Carmen Dițu, plecată tot de la CSU Medicina.

În al doilea meci al grupei 3 din acest prim miniturneu echipa din Bacău urma să întâlnească duminică seara CS Medgidia, echipă cu care mureșencele se vor confrunta luni, 2 noiembrie, de la ora 18.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE