Succese mureșene în Liga 3 Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 757 Vizualizări

Succese mureșene în Liga 3

Echipele mureșene care evoluează în seria 9 din Liga a III-a de fotbal au obținut victorii în confruntările cu reprezentantele județului Alba. Evoluând pe teren propriu în etapa a VIII-a a ediției, penultima din tur, Unirea Ungheni s-a impus cu 2-0 în fața formației Industria Galda. Mureșenii au deschis scorul în al treilea minut al reprizei secunde prin Victor Caliani și au parafat victoria tot în al treilea minut, dar al celor suplimentare, autorul fiind Raul Pogăcean.
O victorie mai clară a reușit Avântul Reghin, care s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la CS Ocna Mureş. Reghinenii n-au avut emoți în acest joc, controlat de la un cap la altul. Ovidiu Covaciu a înscris în minutul 19 primul gol și tot el a stabilit scorul final din penalty, în minutele de prelungire. Scorul la pauză a fost 2-0, stabilit în minutul 36 de Nimrod Baki, iar golgheterul Vlad Bujor a majorat diferența la 3-0 în minutul 83. Golul gazdelor a fost înscris de Florin Socaci, în minutul 87.

După remiza „cu cântec” a liderului CSO Cugir, 3-3 în etapa trecută la CS Hunedoara, în această rundă echipa din Cugir a cedat pentru prima dată în această ediție, 0-1 la Dej în fața formației locale Unirea. Echipa din Cugir se menține totuși pe prima poziție, cu 19 puncte, fiind urmată de Avântul Reghin, cu 16 puncte și cea din Dej, la un punct în urma reghinenilor, dar cu două jocuri amânate pentru dejeni. Unirea Ungheni ocupă și ea un loc bun, în prima jumătate a clasamentului, locul 4, cu 15 puncte, urmând să încheie turul la Turda, cu Sticla Arieșul. În această ultimă etapă din tur Avântul va primi vizita echipei din Dej, un adevărat derby de podium. Etapa a IX-a va avea loc la sfârșitul săptămânii, dar ultima etapă din acest an, prima a returului, va avea loc peste încă o săptămână, în 14 noiembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE